• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Saadet Partisi Haberleri

Saadet Partisi haberleri ve güncel Saadet Partisi gelişmeleri, Saadet Partisi ile ilgili tüm video, Saadet Partisi fotoğrafları ve Saadet Partisi haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Siyaset

Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum, Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partileri’nin seçmenine çağrıda bulundu.

Siyaset

Gazeteci Kemal Öztürk, DEVA, Saadet ve Gelecek Partileri’nin Genel seçimlere CHP ile seçime girmelerinden dolayı sahadan silindiklerini söyledi.

Güncel

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İstanbul değişecek, İstanbul başka bir kent haline gelecek, yaşanabilir bir il olacak. Bugünkü sıkıntılar...

Seçim 2024

Saadet Partisi, İstanbul’daki Beyoğlu, Bayrampaşa, Kadıköy, Kağıthane, Şişli, Sultanbeyli ve Esenler ilçelerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Seçim 2024

Yerel seçimlere yaklaşık iki ay kala partiler hazırlıklarını sürdürüyor. Bu süreçte en önemli yer İstanbul. Mevcut adaylar Murat Kurum ve...

Seçim 2024

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlerde partisinin 100 bölgede Saadet Partisi ile ortak gireceğini belirtti.

Seçim 2024

Saadet Partisi, Elazığ, Uşak, Isparta, Trabzon ve Isparta illerinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

Gündem

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, X hesabından yaptığı paylaşımda Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin'in görevden el çektirildiğini duyurdu.

Genel
Siyaset

Özgür Özel, Ali Fazıl Kasap’ın Saadet Partisi’ne geçişi ile ilgili, “Bütçe görüşmeleri boyunca kürsü haklarını kaybetmemeleri için bir milletvekilimizi Saadet...

Siyaset

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Saadet Partisi'ne geçiş yaptığını açıkladı.