• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.752

Yanardağ Haberleri

Yanardağ haberleri ve güncel Yanardağ gelişmeleri, Yanardağ ile ilgili tüm video, Yanardağ fotoğrafları ve Yanardağ haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Endonezya'nın kuzeyinde bulunan Ruang Yanardağı'ndaki volkanik patlama nedeniyle Manado kentindeki Sam Ratulangi Havalimanı geçici olarak kapatıldı.

Dünya

Endonezya'nın kuzeyinde bulunan Ruang Yanardağı'ndaki volkanik patlama nedeniyle bölgelerdeki 828 kişinin tahliye edilmesine karar verildi.

Dünya

Endonezya'da Java Adası'nda bulunan ülkenin en aktif yanardağı Merapi patladı. Patlama sonucunda kül bulutları ve lav akıntıları oluştu.

Bilim

İzlanda yanardağı, yüzeyin altında daha fazla magma biriktiğinden ve Svartsengi çevresindeki arazi yükselmeye devam ettiğinden başka bir patlamaya hazırlanıyor olabilir.

Dünya

Endonezya’da bulunan Lewotobi Laki-Laki Yanardağı’nda meydana gelen patlama nedeniyle yanardağın püskürttüğü kül ve duman 2 kilometre yüksekliğe kadar ulaştı.

Dünya

Yetkililer, İzlanda'nın Reykjanes yarımadasında 18 Aralık Pazartesi günü başlayan volkanik patlamanın yavaşladığını ancak huzursuzluğun ne kadar süreceğini yalnızca zamanın göstereceğini...

Dünya

İzlanda'daki volkan patlamaları sürüyor, kırmızı alarm devam ediyor. 4 bin kişi tahliye edildi.

Dünya

İzlanda'nın güneydoğusundaki Reykjanes Yarımadası'nda bulunan bir yanardağ, haftalardır meydana gelen depremlerin ardından patladı.

Dünya

İzlanda'da püskürmek üzere olan bir yanardağla ilgili konuşan bir uzman, yanardağın "gazoz kutusu" gibi patlayabileceğini söyledi.

Dünya

İzlanda’da bir günde meydana gelen 900 deprem sonrasında Grindavík kasabası yanardağ faaliyetleri endişesiyle tahliye edildi. Yaşanan gelişmeler, depremler ile volkanik...

Dünya

Yaklaşık 4 bin kişinin yaşadığı Grindavik kasabasına giden tüm yollar, trafiğin giriş ve çıkışını sağlamak için acil durumlar dışında kapatıldı.

Dünya

İzlanda'da art arda yaşanan depremlerin ardından yanardağ patlaması endişesiyle acil durum ilan edildi.