Meteoroloji kaynakları İstanbul'daki vatandaşlara uyarı üstüne uyarıda bulundu. Marmara bölgesindeki illerimiz  Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da bugün öğlen saatlerinden itibaren yoğun  yağış etkisini gösterecek.

DMM, Reisi'nin helikopterinin enkazına ait olduğu görüntüleri gerçek değil DMM, Reisi'nin helikopterinin enkazına ait olduğu görüntüleri gerçek değil

İstanbul'un Bakırköy, Merter, Mahmutbey gibi bölgelerinde beklenen yağış etkilerini göstermeye başladı. Özellikle akşam saatlerinde şehirde daha şiddetli yağış olması bekleniyor.

UYARI GELDİ

Yağmurun saat 13.00 itibariyle başlayacağı belirtilen uyarıda, vatandaşlarımızın mümkün oldukça kapalı yerlere geçmeleri hatta evleri yakın olanların evlerine bile gitmeleri tavsiye edildi.

 

METEOROLOJİ UZMANI SAAT VERDİ!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da sabaha karşı hafif bir yağmur var. Yarın da sabah ile öğleden sonra 4 arasında aralıklarla hafif yağış geçişleri olacak. Öğlen rüzgar hızını artırıyor. Saat 17'de aksiyon başlıyor. Hem kuvvetli rüzgar hem de sağanak. Bu yağış ve fırtına sabaha kadar etkili..." dedi.  

Editör: Haber Merkezi