Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölümünde MKC, Barca’ya, “Ben aklandım. Aklandığım için maalesef yolları ayırmak zorunda kalacağız. Sonuçta ben aklanmış olacağım sen hala suçlu olacaksın. Yani, bugünden sonra çok az görüşeceğiz.” diyor.
MKC’nin bu sözlerine rağmen Muhteşem İkili, bu kez Semih Karan’ı yakalamak için birlikte hareket ederler. Semih’in gözünü korkutan Barca, “Patronun kim?” diye sorar. Ancak iki komiserimizi kötü bir sürpriz bekliyor. Barca ve MKC, kendilerine bombalı tuzak kuran Demiray ile bir kez daha karşılaşır.
İşte Muhteşem İkili 4. bölüm fragmanı:
MUHTEŞEM İKİLİNİN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Başrollerini Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Muhteşem İkili dizisi, heyecan ve aksiyon dolu 3. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Barca, 5 yıl önce ölen eşinin hamile olduğunu öğrenir ve yıkılır. Barca eşinin mezarı başında ağlarken hocasına, “Şimdi söyle ben bu acıyla nasıl yaşayacağım?” diyor.
Barca eşinin mezarının başında ağlıyor.
MKC BARCA’YI KURTARMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYOR
MKC, Barca’yı kurtarmak için harekete geçer. Fakat Barca’nın bulunduğu odada bomba vardır. Demiray’ın talimatıyla bomba aktif hale getirilir. Barca ve MKC’nin bombadan kurtulmak için sadece 5 dakikaları vardır. Barca, bombayı etkisiz hale getirir ve MKC ile birlikte odadan çıkarlar.
KÖPEK SADRİ’YE NE OLDU?
Barca ve MKC’nin hapisten kaçmalarına yardım eden Sadri, Demiray’ın hedefine girer. Polis okulundan hocası olduğu halde gözünü kan bürüyen Demiray, Sadri’nin evine gelir ve ona zarar verir. İki kafadarımızı yakalamanın planı ile Sadri’yi yem olarak kullanır. Bu tuzağa ilk Barca düşer. Eve geldiğinde Sadri’nin koltukta gözü kapalı bir şekilde bulur. Bu sırada Demiray’ın adamları ortaya çıkar ve onu yakalarlar. Sadri’nin akıbetine dair bir yanıt yoktur. 3. Bölüm fragmanında geçmişe dair olan görüntülerde de onun ölüp, ölmediği belli değildir.
Yüksel Müdür, Barca ve MKC’yi yakalama planına Yağmur’u dahil eder
YÜKSEL MÜDÜR YAĞMUR’U PLANINA DAHİL EDİYOR
İki kafadarımız yakalanana kadar müdürleri Yüksel’in rahata ermesi bir hayal olur. Yakalamak ise, tam bir hayal. Çünkü, organize şubenin en iyi iki adamı birlikte hareket etmektedir. Bu yüzden Yüksel, iyi bir avukat olan ve oyunu kuralına göre oynayan Yağmur’a gider. Amacı ise, onun gözünü korkutarak kendisiyle işbirliği yapmasını sağlamaktır. İşbirliği yapmaması halinde MKC’nin, Demiray tarafından öldürüleceği kozunu kullanır. Yağmur iki arada, bir derede kalır. Yüksel’in planı, MKC’yi oğlunun doğum gününde yakalamaktır. Yağmur’un tek yapması gereken şey, MKC geldiğinde kendisine haber vermesidir. Ve düşündüğü gibi olur MKC, oğlunun doğum gününe gider. Peki Yağmur, MKC’yi ihbar edecek mi? Yüksel Müdür, MKC’yi yakalamayı başarabilecek mi?
MKC ve Barca





