Anime dünyasının sevilen eserlerinden biri olan One Piece yeniden uyarlandı. Netflix tarafından uyarlanan dizi, herkesin merak ettiği konuların başında geliyor. İlk sezonu ile ilgi çekmeyi başaran dizinin devamında neler olacağı araştırılmaya başlandı.

Peki One Piece dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? One Piece 2.sezon onayı aldı mı? One Piece dizisinin konusu nedir? İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

ONE PİECE 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2000'den fazla bölüme sahip olan One Piece animesinden uyarlanan One Piece dizisi, ilk olarak 2020 yılında açıklanmıştı. O günden bu yana merak içerisinde beklenen yapımın ilk sezonu, 8 bölüm ile geçtiğimiz günlerde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Anime severlerin nefeslerini tutarak beklediği dizi, çıktığı hafta rekor kırdı. Bu nedenle dizinin 2. sezonunun çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. One Piece henüz 2.sezon onayın almamasına rağmen, , IMDb puanı ise 10 üzerinden 8.5 olması ve beğenilmesi dizinin yeni sezonunu uzun süre beklemeyeceğimizi garantiliyor gibi görünüyor.

One Piece dizisinin yeni sezonu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir…

ONE PİECE KONUSU NEDİR?

Netflix dizisi One Piece'nin ilk sezonu ise geçtiğimiz ay sonu izleyici ile buluştu. Netflix diziyi şu sözlerle tanıtıyor: "Popüler manganın bu canlı çekim uyarlamasında genç korsan Monkey D. Luffy, hasır şapkası ve çılgın mürettebatıyla birlikte hazineyi bulmak için destansı bir yolculuğa çıkıyor".

One Piece dizisinin yapımcı koltuğunda Eiichiro Oda oturuyor. Yapım, oyuncu kadrosu ile de animedeki karakterleri akıllara getiriyor. Iñaki "Luffy" Godoy, Emily "Nami" Rudd, Mackenyu "Zoro", Taz "Sanji" Skylar, Peter "Shanks" Gadiot ve Jeff "Bugy" Ward bu kadronun öne çıkanlarından.

Editör: Haber Merkezi