PFDK'da yeni dönem: Başkanlık koltuğunun sahibi belli oldu
PFDK'da yeni dönem: Başkanlık koltuğunun sahibi belli oldu
İçeriği Görüntüle

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr kariyeri sona erdi. Her şey için minnettar olduğunu belirten Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile olan hikâyenin bitme zamanının geldiğini belirtti.

CRISTIANO RONALDO, AL NASSR İLE YOLLARINI AYIRDI

Manchester United sonrasındaki Suudi Arabistan tercihiyle herkesi şaşırtan Cristiano Ronaldo, an itibarıyla Al Nassr'a veda etti. Oynadığı her takımda kupa kazanan Portekizli yıldız, ilk kez bir kulüpte zafer yaşayamadı. Son olarak ise Al Nassr ile 105 maça çıkan Cristiano Ronaldo; 93 gol atıp, 19 da asist yaptı.

CRISTIANO RONALDO GOL KRALI OLARAK NOKTALADI

40 yaşındaki yıldız, bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 25 gol atarak zirvede yer almıştı. Sosyal medyada veda paylaşımı yapan Cristiano Ronaldo, "Bu bölüm sona erdi. Ancak hikâye devam ediyor, her şey için minnettarım." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Nusret Odabaş