Uyuşturucu operasyonu kapsamında savcılıkta ifadesi, daha sonra da Adli Tıp Kurumu’nda kan ve saç örneği alınan iş insanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran’ın test sonucu belli oldu.
KOKAİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Rapora göre, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran’ın saç örneklerinde, uyuşturucu testi pozitif çıktı.
Saran’ın kan, idrar ve tırnak örneklerinde ise test sonucunun negatif olduğu tespit edildi.
Adli Tıp Kurumu tarafından rapor, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.
"HAYATIM BOYUNCA KULLANMADIM"
Konuyla ilgili açıklama yayımlayan Sadettin Saran, hayatı boyunca kokain kullanmadığını söyledi.
Saran, "Her şeyden önce açık ve net biçimde ifade etmek isterim ki; Adli Tıp Kurumu test sonucunda pozitif çıktığı iddia edilen maddeyi hayatım boyunca kullanmadım. Bırakın kullanmayı, söz konusu maddeyi yakından görmüşlüğüm dahi bulunmamaktadır." dedi.
"TEKRAR TEST YAPTIRACAĞIM"
Saran, yapılan testin tekrarlanmasını isteyeceğini ve bağımsız uluslararası test kuruluşlarında da test yaptıracağını söyledi.
İKİNCİ KEZ TEST YAPTIRDI
Adli Tıp’ta yapılan uyuşturucu testinin pozitif çıkmasının ardından Sadettin Saran, ikinci kez test yaptırdı.
Saran'ın bugün öğlen saatlerinde Şişli'de özel bir laboratuvara gittiği görüntüler de kameralara yansıdı.
Sadettin Saran, bağımsız kuruluşa uyuşturucu testi verdi
Fenerbahçe Başkanı Saadettin Saran, Adli Tıp Kurumu’nda pozitif çıkan uyuşturucu testinin ardından bugün öğleden sonra bağımsız kuruluşa giderek uyuşturucu testi verdi.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Mehmet Akif Ersoy ve Kenan Tekdağ’ın kirli çarkı!
Sözleri Alevi vatandaşların tepkisini çekmişti: Kübra Par özür diledi
Saran'ın Ela Rümeysa Cebeci ile mesajları ortaya çıktı
‘BioNTech gelmedi’ yalanı çöktü
CHP'den istifa eden Çakır, memleketi Mersin'de coşkuyla karşılandı
Bakan Güler açıkladı: Zorunlu askerlik sistemi değişiyor
CHP'li Balıkesir Belediyesi'nde 480 milyonluk logo vurgunu!
Erkan Akçay: Leyla Zana, Alparslan Türkeş'in 'kızım' diye hitap ettiği şahsiyettir
Devlet asgari ücrete müdahale etmeli
İstanbul’a yılbaşı öncesi müjde verildi: Lapa lapa kar geliyor





