Sancaktepe'nin Veysel Karani Mahallesi'ndeki 5 katlı metruk binada saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın beşinci katında bulunan balkonun bir kısmı henüz bilinmeyen nedenle çöktü.
Yaşanan çökme sırasında kaldırımda ve yolda kimsenin olmaması olası faciayı önledi.
GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Mahalle sakinlerinin ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri intikal etti. Polis ekipleri binanın bulunduğu caddeyi kapatarak çevrede önlem aldı.
İtfaiye ekipleri merdiven aracıyla çöken balkona ulaşarak tehlikeli olan diğer parçaları da levye yardımıyla kopardı.
METRO ÇALIŞMALARI NEDENİYLE BOŞALTILDI
Belediye ekiplerinin de incelemede bulunduğu binanın yıkılıp yıkılmayacağı konusundaki kararın detaylı inceleme yapıldıktan sonra kesinlik kazanacağı belirtildi.
Balkonu çöken ve bitişiğinde bulunan diğer binanın metro çalışmalarından dolayı boşaltıldığı yaklaşık 3 senedir kullanılmadığı aktarıldı.