Kocaeli'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı.  Gebze'de Mustafapaşa Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde meydana gelen olayda, bir spor salonunda çalışan Velican Aras, dün tekerlekli sandalyeye bağlı şekilde hayatını sürdüren A.Ş. ile tartıştı.

Bal67-2

Tartışmanın ardından taraflar ayrılırken, bugün saat 11.00’de A.Ş. ile ismi öğrenilemeyen kardeşinin de içinde bulunduğu otomobil Aras’ın çalıştığı spor salonunun önüne geldi. A.Ş., otomobilin camından spor salonunun önünde duran Velican Aras’a ateş açtı. A.Ş.’nin kardeşinin kullandığı otomobil, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Bal66-2

Mazlum Abdi: Entegrasyon için Şam ile uzlaşmaya vardık
Mazlum Abdi: Entegrasyon için Şam ile uzlaşmaya vardık
İçeriği Görüntüle

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Aras, sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Velican Aras, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Polis, tabancayı ateşleyen A.Ş. ile otomobili kullanan kardeşini gözaltına aldı.

All-1

AŞ'nin cinayetin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında "Tokat atıp video çekerseniz kamera kayıtlarında vurulma anınızı izlersiniz böyle. 21 saat geçmeden kanınız akar böyle" ifadeleri yer aldı. 

Kaynak: DHA