Sabri İşbilen / Özel Haber - İP Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfrettiği şehit İsa Gürmen'in ağabeyi Tahir Gürmen, yaşadığı acıyı gazetemize anlattı. Gürmen, 83 milyonun öfkesine neden olan skandal olay sonrası muhalefet partilerinden kimsenin destek için kendisini aramadığını söyledi.

Bingöl'de İP Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdikten sonra İP Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfürlü saldırısına maruz kalan şehit İsa Gürmen'in ağabeyi Tahir Gürmen yaşananları Diriliş Postası'na anlattı.

TEKME VURDU, KÜFÜR ETTİ

Akşener'e gösterdiği tepki sonrası polislerin kendisini bölgeden uzaklaştırdığını dile getiren Gürmen, “Bu (Lütfü Türkkan) arkadan geldi. Sonra boynumu sıkmaya başladı. Bana iki tekme vurdu. Ardından küfür etti. Bir muhabir yanımda geçerken onun mikrofonu açıkmış. Küfür ettiği bölüm o şekilde kaydolmuş" dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Tüm Türkiye'nin tepkisine neden olan skandal hakaret sonrası ne Akşener'in ne Kılıçdaroğlu'nun ne de muhalefet partilerinden bir milletvekilinin kendisini aradığını kaydeden Gürmen, "Lütfü Türkkan benden özür dilemedi. Muhalefet partisi liderlerinden arayanda olmadı, hatta tepki de vermediler. Kimse benimle irtibata geçmedi." diye konuştu. Gürmen, Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

VÜCUDU DAĞILMIŞTI

Tahir Gürmen, İsa Gürmen'in 1997'de şehit edildiği alçak saldırının detaylarını da anlattı. Gürmen, şöyle dedi: "Benim kardeşim PKK'nın bombalı saldırısı sonucu şehit olduğunda 14 yaşındaydı. Savcının ağzından duymuştum. Savcı şöyle demişti: Gördüğümde o kadar dağılmıştı ki vücudu, karıncalar parçalarını çekip götürüyordu. Kardeşimin günler sonra sadece bir serçe parmağını buldular."

Editör: TE Bilisim