Dünya’nın en süratli büyüyen birinci 10 perakende şirketi ortasındaki tek Türk şirketi olan, 1.200’den fazla eser çeşidi, 11 bini aşkın marketiyle, 61.000’den fazla çalışanı ve 600’ün üzerinde tedarikçisiyle Türkiye’nin 81 vilayetine ulaşan A101, kalitesi ve ucuzluğuyla ön plana çıkıyor. 11 bini aşkın marketiyle Türkiye’nin en büyük 10 şirketi ortasında yer alan A101 birbirinden uygun fiyatlı ve kaliteli eserlerini her kısımdan müşterileri ile buluştururken, ‘A101 Kapıda’ uygulamasıyla da vakit ve yer fark etmeksizin üstün hizmetini konutlara taşıyor.

Uygun fiyat, kaliteli eser ve ulaşılabilirlik gayeleriyle 2008’de çıktığı yolda süratle ilerleyen ve 2020 de Dünya Perakende Liginde 6. Sırada yer alan A101, yeni reklam sinemasıyla müşterilerine “A101 büyük olduğu için mi ucuz yoksa ucuz olduğu için mi büyük?” diye soruyor. Konut bayanından çocuğa, gencinden yaşlısına, profesyonel iş insanından sanatkarına, çiftçiden esnafa kadar çok geniş bir müşteri kitlesine sahip olan A101 ile müşterileri ortasındaki samimi ve sıcak bağlılık son reklam sinemasıyla izleyicilere yansıyor.


Türkiye’nin en büyük market zinciri olarak müşterilerine her vakit ucuz ve kaliteli eserler sunmaktan memnun olduklarını lisana getiren A101 Pazarlama Genel Müdürü Cüneyt Şahin, “A101 olarak yıllardır müşterilerimizi uygun fiyatlı, kaliteli ve taze eserlerle buluşturuyoruz. Bu sayede 13 yıldır kazandığımız inanç ile kamuoyunun kalbinden taht kurmayı başardık. Bu muvaffakiyet, müşterilerimizle kurduğumuz münasebetin gücüyle gerçek orantılı. Bugün Türkiye’nin 81 vilayetinde 11.000’den fazla marketimizle hizmet verirken A101 “büyük olduğu için mi ucuz yoksa ucuz olduğu için mi büyük” sorusuna yanıt aramak istedik… Sorumuzun karşılığı aslında bizleri şaşırtmadı, beklediğimiz üzere geldi: Bizi sevenler “HER İKİSİ DE” dedi.

Muhabir: Haber Merkezi