Bir Kürt genci öldürülüyor. “Kürtçe konuşmak istediği için öldürüldü” diyor hemen terör partisi, kandan beslenenler, yularını gâvurun tuttuğu paralı uşaklar, fikir fahişeleri, haşaratlar, yersiz zevatlar. Ortalığı karıştırmak, İsrailli patronlarına zevk vermek, dağdaki teröristlere armağan sunmak için yapıyorlar bunu. Amerika’daki ırkçı eylemin Türkiye’de de gerçekleşmesi hayalini kurmuş olabilirler, hayalleri çabucak ellerinde patlamış olabilir, burasının Amerika olmadığını anlayabilmeleri için millet kavramını ve Anadolu’nun neye tekabül ettiğini anlamaları gerekiyor. Sustular. Baktılar ki olayın Kürtçe ile bir ilgisi yokmuş. Baktılar ki olayın içinde ezanı savunan bir Kürt genci varmış. Baktılar ki öldüren de bir Kürt imiş. İşlerine yaramazdı. Bir Kürt’ün ölüsü kimin, ne zaman işine yarar?

Kürtçülük, PKK’lı teröristler aracılığıyla İsrailli putların davası olduğu içindir ki, bunlara hizmet eden yersiz mikroplar ezanı savunan bir Kürt gencini sevmiyor, acısını benimsemiyorlar. Müslüman bir Kürt gencinin yeri kendisini Marksist tanıtan bir bebek katili örgüt değil, Hilal’in altı da o yüzden. Dünyada millet olmayı başarmış tek kavim olan Türkler, Müslümanlığın yegâne temsilcisi olduğu için Laz’ı, Kürt’ü, Boşnak’ı, Pomak’ı, daha onlarca halkı hilalin altında toplamayı başarmış, bu halklar kendilerini Türk milletinden görmeyi bir onur saymış, ay yıldızı namusu bellemişlerdir. Bu mefkûreye sahip bir Kürt genci yaşarken işlerine yaramaz çünkü ihanet etmez vatanına, ölüsü de işlerine yaramaz çünkü bu topraklarda ezanı savunmak hilali savunmak demektir.

Ezanı savunan bir Kürt genci, İsrailli putlara tekme atmış demektir. Dolayısıyla terör partisinin yalan söylemesine şaşırmak ne kadar abesse, yalanlarının anında patlaması da o kadar olağandır.

Millet olmanın gereği olarak Kürtlük, insanın özüne sahip çıkması bu topraklarda mesele olmadı hiçbir zaman. Kürtçülük ise bir mesele oldu. Çünkü Kürtçülük, Ortadoğu’da küçük bir İsrail’in kurulması için mücadele etmeyi gerektiriyordu. Bundandır ki Kürtçüler, Encyclopedia Britannica’nın 1875 ile 1911 arasındaki bütün baskılarında Kürtlerin Turani bir topluluk olarak yer almasına karşın, 1911 yılından sonraki baskılarda neden birdenbire Mezopotamyalı bir topluluğa dönüştüğünü sormazlar, sorana açıklamazlar. Açıklamaları için düştükleri bataklığı itiraf etmeleri gerekiyor çünkü. Kürtçüler için Kürtler bir araçtır; yaşarken kullanacaklardır, küçük yaşta dağa kaçıracaklar, şehirde eylemler yaptıracaklar, eğer Kürt kabul etmezse öldüreceklerdir, dahil olmadan ölürse bir yalan ile kullanmaya çalışacaklardır. İşlerine yaramayan Kürt değersizdir. İsrail’e hizmet eden teröristler değerlidir bu nedenle ezanı savunan bir Kürt genci onların da düşmanıdır. Yalanlarına aracı kılabilirler ancak. Çünkü bir ırkın ideolojisi olmaz. Türkçülük de örneğin tarihi, millet anlayışını daraltmaktır. Türklük mefkûredir, Türkçülük ise ırkçılıktır ve ırkçılık haramdır, emperyal bir bakış açısıdır.

Bir Kürt ölünce ağzı sulanan, millet düşmanı paralı ajanlar; Tel Aviv Üniversitesi’nde Moshe Dayan Enstitüsü’nde niçin Kürt Çalışmaları isminde bir koordinatörlük kurulduğunu açıklasın ve bu koordinatörlüğün hangi gariban Kürt çocuğuna ne faydası olmuş?