Atalarımız; “İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.”, “Can çıkar, huy çıkmaz.” diyerek kişiliğin, karakter özelliklerinin değişmeyeceğini söylemiş. Bir insanın zihniyeti, fikriyatı sıkıntılıysa onları terk edip normalleşmesi pek mümkün olmuyor; ruhundaki o hastalık, mutlaka bir yerde nüksediyor.

Son zamanlarda CHP’de yine cami, Müslüman, İslam düşmanlığı nüksetmeye başladı. Yıllarca laiklik adına İslam ve Müslüman düşmanlığı yaptılar, buldukları her fırsatta irtica yaygarasıyla Müslüman avına çıkıp kamusal alandan İslam’ı hatırlatan tüm izleri silmek için çaba harcadılar. Buldukları her fırsatta İslam’a ve Müslüman’a içlerindeki kini, nefreti kustular.

Kapatılan, satılan, yakılıp yıkılan, depo ve ahır olarak kullanılan camiler; toplumun gerçeği iken yok edilen dergâhlar, tekkeler, medreseler, türbeler… Saymakla bitmez. Bunu deyince bile tahammül edemeyip saldırmaya başlıyorlar. Selatin camilerinin bile depo vb. olarak kullanıldığı, yıllarca kapalı kaldığı herkesin malumu… Hâlâ müze statüsünde olan ve cemaate hasret Ayasofya, Kariye vb. camilere bakmak bile yeterli, henüz o camileri bile açamadık CHP zulmü ve korkusuyla…

28 Şubat süreci ve CHP zihniyetinin yaptıkları, savundukları, destekledikleri, makam mevki verdikleri daha dün gibi hafızalarımızda… Hâlâ 28 Şubat sürecinde verdikleri zararı ortadan kaldıramadık, yaşattıkları zulmü bitiremedik, uğranılan haksızlıkları gideremedik, yaşattıkları travmaları silemedik.

O süreçte İslam’a, Müslüman’a, millî ve manevi değerlere saldıran kim varsa CHP tarafından sahip çıkıldı, korundu, kollandı ve belli makamlara getirildi. Hâlâ da 28 Şubat süreci ile ilgili pişmanlıklarını, özürlerini görmüş değiliz; hatta fırsat buldukları anda katbekatını yaşatacaklarından da şüphemiz yok.

İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde seçimi kazandıktan sonra başörtülülere, sakallılara karşı artan iğrenç saldırılar; Müslümanları aşağılayan eylem ve söylemler, fırsatını bulduklarında neler yapacaklarının kanıtı…

En son anne ve babalarıyla camiye götürülen öğrenciler üzerinden yapılan saldırılar ve cami hazımsızlığı, can çıksa da huyun çıkmayacağını gösterdi. CHP’nin yedisinde ne ise yetmişinde de, var olabilirse yüz yetmişinde de değişmeyeceğinin ispatı bu çıkışlar. Uğur Dündar üstadları var bunların… Cuma namazına giden öğrencileri, öğretmenleri ve okulu, korku filmi eşliğinde haber yapmıştı.

CHP’li Barış Yarkadaş da “Derse namaz arası, 300 öğrenci camiye götürüldü!..” diye tweet atıyor. Çekmeköy Müftülüğü’nce düzenlenen “Yedi yaşındayım, namaza başlıyorum.” adıyla düzenlenen etkinliğe velileriyle birlikte çocukları da götürülmüş.

Aman Allah’ım!.. Bu ne büyük suç, laik Türkiye’de olanlara bak sen!.. Kemalist, laik bir ülkede buna nasıl izin verilebilir? Yedi yaşında namaz mı olur, camiye mi gidilir, Kur’an mı okunur, dua mı edilir? Yedi yaşında bale yapılır, dans edilir, K-Pop dinlenir, sanatçı geçinen saçma salak soytarılar örnek alınır, kızlar makyaj manyağı yapılıp olgun kadın gibi sahneye sürülür!..

Ancak artık Müslüman mahallesinde salyangoz satamayacaksınız ya mahalleye uyacaksınız ya da mahallenizi değiştireceksiniz!..