Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı kapsamlı paylaşımda, tüm annelerin gününü kutladı.

Mesajında, annelerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayan Erdoğan, "Annelerimize Rabb’imden aileleriyle, evlatlarıyla, sevdikleriyle birlikte hayırlı, mutlu, bereketli ömürler niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili anneciğim başta olmak üzere darıdünyadan darıukbaya göç eden tüm annelerimizi rahmetle, şükranla, minnetle yâd ediyorum. Şanlı hilalin dalgalanması için, aziz vatanın bekası için canını feda eden şehitlerimizin muhterem annelerinin Anneler Günü’nü ayrıca kutluyor, her birinin ellerinden öpüyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında Filistin’e de değinerek, “Tam 19 aydır devam eden vahşi soykırımda geride gözü yaşlı, gönlü mahzun binlerce öksüz bırakarak şehadet mertebesine erişen tüm Gazzeli anneleri rahmetle anıyorum” dedi.

İmamoğlu'nun başsavcıya tehdit davası ertelendi
İmamoğlu'nun başsavcıya tehdit davası ertelendi
İçeriği Görüntüle

Mesajında ailesine de özel bir yer ayıran Erdoğan, “Kıymetli eşim ve sevgili kızlarımın da Anneler Günü’nü canıgönülden kutluyor; kendilerine sabırları, fedakârlıkları ve emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımını, “Yeryüzünde barışın, huzurun, esenliğin hüküm sürdüğü, Anneler Günü’nün güzelliklerle kutlanacağı günleri görmeyi Rabb’im bizlere nasip eylesin” temennisiyle tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi