Âdeta dünyanın cenneti bir memlekete; kâinatın en efendi, en merhametli, en cesur ve en fedakâr milletine sahibiz!..

Övünülecek bir tarihimiz, gurur duyulacak bir ecdadımız var.

Gelin görün ki tarihini bilmeyen, ecdadından utanan, millî manevi değerlere düşman köksüz bir güruh var; milleti ayrıştırma, ülkeyi karıştırma derdindeler sürekli!..

Daha yaşanılır bir Türkiye için bazı şeylerin değişmesi gerekmektedir:

Milleti özünden, değerlerinden, tarihinden, ecdadından koparmak için dizayn edilmiş olan Kemalizm ve “din ve dünya işlerini birbirinden ayırmak” diye tarife edilen ama aslında din düşmanlığı kökenine dayanan bir Müslüman’ın kendi hayatında kabul edip uygulayamayacağı laiklik safsatasının devlet işleyişinden ve milletin hayatından çıkarılması gerekir.

Kemalizm ve laikliğin milletin kafasında bir sopa olarak, başında Demokles’in kılıcı olarak kullanılması uygulamasına son verilmelidir.

Yönünü Batı’ya dönüp batıla batmış ülkenin ve milletin; bir an önce özüne dönmesi, kendi değerlerinin kıymetini bilmesi, tarihini hatırlaması, ecdadına layık insanlar olması sağlanmalıdır.

Milletin değerleriyle sorunlu olan, kendini bu ülkenin sahibi, milletin efendisi sanan azgın azınlık, tez zamanda dizginlenmeli ve söz sahibi olduğu tüm alanlardan ayıklanmalıdır.

Eskiden ülkede istedikleri gibi at koşturan, ülkeyi tam bir çiftlik gibi kullanan; istediklerini vezir, istemediklerini rezil eden, Anadolu’nun dindar insanını ikinci sınıf vatandaş gören, ülkenin kaymağını yiyip milleti açlıkla terbiye eden, başörtülüleri üniversitelere almayan, dindar insanları kamu imkânlarından mahrum bırakan; İslam’ı düşman, Müslüman’ı hakir gören zihniyetle hak ettikleri şekilde hesaplaşıp bir daha bu ülkeye ve millete aynı rezillikleri yaşatmamaları için gerekli tedbirler alınmalı ve geçmişte yaptıklarının hesabı tek tek sorulmalıdır.

Kendini “Beyaz Türk” olarak ifade eden ultra Kemalist, aşırı laikçi kesimin sürekli ülkeyi, hükûmeti hayranı oldukları Avrupa’ya, yönlerini döndükleri Batı’ya, âdeta taptıkları Amerika’ya şikâyet edip göz göre göre ülkeye ihanet etmelerine mani olunmalıdır.

Milletle ortak paydası olmayan, ecdadımızla ve tarihimizle problemli, ülkenin değerleriyle sorunlu CHP zihniyeti, millete iyi anlatılmalı ve toplumsal desteği sıfırlanmalıdır.

Terör örgütleri, terör örgütleriyle bağlantısı olanlar ve işbirliği yapanlar, bu devlete ve millete ihanet edenler, gözlerinin yaşına bakmadan en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Ülkenin kaynaklarını sömüren, milletin sırtından geçinip millete tepeden bakan sermaye grupları; tez zamanda millîleştirilmeli ve sahip oldukları tüm kaynaklar milletin hizmetine sunulmalıdır.

Millî ve manevi değerleri sosyal hayatta tekrar hâkim kılmak için eğitim seferberliği başlatılmalı, eğitim ve öğretim, millî manevi değerler üzerine yeniden inşa edilmeli; müfredatımız, eğitim programlarımız sil baştan düzenlenmelidir.

Gençlerimiz ve çocuklarımız, önce ahlak ve maneviyat düsturuyla yetiştirilmeli; çivisi çıkan dünyanın çivisini çakma özgüveni ve sorumluluğu onlara verilmelidir.

Ne dersiniz?