Muş'un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyünde bir vatandaş tarafından ilk kez görülen cisim, günler sonra İstanbul'da yeniden ortaya çıktı.

Cismin görüntüsü, "takım elbise giymiş bir adam" şeklinde yorumlandı ve izleyenleri şaşırttı. Ancak cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Cismi Muş'ta ilk görenlerden biri olan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını ifade etti. Koç, "Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismin insanlar görsün ve bilgilendirilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

Editör Hakkında