Birbirlerine sıkıca bağlı Kadir, Ömer, Asiye ve Emel'in hikayesinin konu edildiği Kardeşlerim dizisi 14 Mayıs'ta 52. bölümüyle ATV seyricisini ağırladı. Diziyi canlı yayında seyredemeyen sıkı takipçiler ise Kardeşlerim son bölüm izleme araştırmalarına başladı. Kardeşlerim son yeni bölümde Harika hayatıyla ilgili, Eren kardeşleri de etkileyecek oldukça büyük bir karar alırken, bu hepsi için büyük bir sürpriz olacaktır. Dizide neler yaşandığını tüm detaylarıyla seyrederek öğrenmek için Kardeşlerim son bölüm izle tek parça HD full ve ATV ile Kardeşlerim 52. bölüm izle full bilgisi yazımızda yer almakta...

Kardeşlerim son bölüm izle tek parça HD full! ATV ile Kardeşlerim 52. bölüm izle full!

''Senin için her şey çok güzel olacak...''

"Ben kazanmamışsam eğer, o oyun hala bitmemiş demektir!"

Kardeşlerim son bölümde Harika'nın kümeste kalmaya başlaması, Ömer ve Asiye'ye zor anlar yaşatırken, Akif de çaresizce, Suzan'ı cezaevinden nasıl kurtaracağını ve şirketin borçlarını ne şekilde ödeyeceğini düşünmektedir.

Şengül'le araları iyice açılan Orhan ile Gönül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, bir gece vakti kümese gelen beklenmedik ziyaretçi herkesi şaşırtır.

Harika hayatıyla ilgili, Eren kardeşleri de etkileyecek oldukça büyük bir karar alırken, bu hepsi için büyük bir sürpriz olacaktır.

Editör: TE Bilisim