Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, ne iş yapar? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Müge Anlı, 20 Haziran 2022 tarihli canlı yayın açılışında evleneceğini duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili bilgiler ise merak ediliyor.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır.

Müge Anlı, devlet memuru olan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müge Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' dedi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü olduğu ifade ediliyor.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU NERELİ, NE İŞ YAPAR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu Müge Anlı devlet memuru olarak açıkladı. ''Çok da saygı değer mesleği var.'' diyerek duyurması sonrasında arama motorlarında kim olduğu ve ne işe yaptığı hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında merak edilen detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tebrikleri kabul ederken Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun 10 Nisan tarihinde dünyaya geldiği öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş makamında eşi Meryem Aktaş ile birlikte kabul ettiği tebriklerde önce emniyet müdür yardımcılarını ağırladı. Daha sonra sırasıyla şube müdürleri ve personellerini makamına alan Aktaş, tebrikleri kabul etti.

"10 Nisan doğumlu şube müdürü"

Bu arada Aktaş'ın makam odasına gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünün kutlandığı 10 Nisan doğumlu olduğu öğrenildi. Yüzbaşıoğlu hem doğum gününü hem de polis gününü kutladı. Yüzbaşıoğlu yaklaşık 2 yıl önce İstanbul'dan Adana'ya tayin olmuş, önce kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğünde şube müdür yardımcılığını yürütmüş daha sonra ise asayiş şube müdürü olmuştu.

4. Sınıf Emniyet Müdürü Özlem Özdemir de Aktaş'a tespih hediye etti. Aktaş tebriklerin kabulünden sonra toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim