OnlyFans gelirini açıklayan Türk influencer Neslihan Güneş, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen, " Onlyfans nedir, ne demek? Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte merak edilenler.

ONLYFANS NEDİR, NE DEMEK?

Onlyfans, herkes kazanabilir mantığı ile tasarlanan ve geliştirilen sosyal medya hizmeti sunan bir web sitesidir. Londra merkezine sahip olan Web sitede, aylık 100 .000 – 1.000.000 dolar arası hatta daha üzerinde para kazandırma imkanı bulunmaktadır. Sitenin mantığı tam olarak, kullanıcılar siteye üye oluyorlar. Üyelik işleminden sonra yayınladıkları video yada fotoğraflardan para kazanabiliyorlar. Üye olan kullanıcı, hayranı olduğu bir kişinin paylaşımlarını görebilmek için, aylık abonelik olan ücretlerini ödemek zorunda kalıyor. Premium hesaplar dışında tabi ki ücretsiz hesaplarda bulunmaktadır. Bu hesapların gönderileri izlemek için yine kart bilgilerinizi girmek zorundasınız. Ne kadar çok fazla aboneye sahip olursanız, o kadar fazla para kazanma imkanınız oluyor.

ONLYFANS NASIL KULLANILIR?

Onlyfans uygulamasını kullanmadan önce, website de ve uygulamada yer alan içeriklerin %80 den fazlasının yetişkin içeriğine sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Siteyi kullanım amacınıza uygun olup olmadığını bu konuyu düşünerek değerlendirebilirsiniz.

Onlyfans uygulaması kullanabilmek için öncelik ile üye olmanız gerekmektedir.

NESLİHAN GÜNEŞ KİMDİR, NERELİ?

Neslihan Güneş. 2015 yılında Anadolu Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Kendisi 29 yaşındadır ve Bursa'da yaşamaktadır. Profilinde Mimari Tasarımcı olarak not düşen, Güneş aynı zamanda alışveriş sitesi Trendyol’dan ise 41.526,80 lira aylık gelir elde ettiğini belirtmiş. Neslihan Güneş’in Instagram hesabına @nslhn.ng hesabından ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim