Game of Thrones dizisinin devamı niteliğinde olan House of the Dragon dizisi HBO Max platformunda 21 Ağustos'ta gösterime girdi. Kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından izlenen dizi HBO Max'te izlenme rekorlarını kırdı. 10 bölümden oluşan dizinin 1. sezonunun sonuna gelindi ve merakla 2. sezonun çıkması bekleniyor. Dizi tutkunları House of the Dragon'un son bölümünün ardından House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli mi? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 2022 yılına damgasını vuran dizinin geleceği hakkında detaylar...

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON NE ZAMAN?

HBO kaynaklarının paylaşımına göre dizinin toplam maliyeti 20 milyon dolar. Game of Thrones'un her sezonu için ortalama 100 milyon dolar harcama yapılıyordu. İlk çıktığı zamanlarda bölüm başına maliyeti 6 milyon dizinin son sezonda 15 milyon dolarlık bölümler çektiği bilgisi paylaşılmıştı.

HOUSE OF THE DRAGON YENİ SEZON TARİHİ BELLİ Mİ?

Game of Thrones dizisinin ana konusu olan demir taht kavgalarının öncesinde yaşanan olaylara odaklanan House of the Dragon dizisinin 2. sezonu şimdiden merak ediliyor. Dizi HBO Max platformunun en çok izlenen yapımı olma unvanını da eline geçirdi. Game of Thrones havasının hissedildiği dizide izleyiciler bir sonraki sezonda neler olacağını şimdiden merakla bekliyor. House of the Dragon 2. sezon beklendiği gibi onayı aldı. Dizinin çekimlerine ise başlandı. Ancak House of the Dragon 2. sezonun ne zaman başlayacağına dair ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Editör: TE Bilisim