İyilik dizisi final mi yapıyor? Geçtiğimiz sezon başladığı günden beri hakkında hiç dedikodu çıkmayan ve sessiz sedasız emin adımlarla yola devam eden İyilik dizisi ile alakalı şu sıralar medya kulislerinde birkaç dedikodu dolanmakta. Peki, İyilik dizisi final mi yapıyor? İyilik dizisi final bölümü ne zaman? İşte konuyla ilgili merak edilenler haberimizde.

İYİLİK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Cuma akşamları Fox TV’de izleyicilerle buluşan ve son haftalarda reytinglerde beklenen başarıya ulaşamayan İyilik dizisi hakkında final sesleri yükselmeye başladı. İkinci sezonuyla izleyicilerle buluşan İyilik dizisinde reytinglerdeki başarısızlığın devam etmesi halinde dizinin final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor.

İYİLİK DİZİSİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

İyilik dizisi finali hakkında henüz açıklama yapılmadı ancak İyilik dizisi konusu basit ve saçma görüldüğü için özellikle de 2. sezon da hikayenin değişmesi gerekçesiyle izlenme oranlarını düşürdü. İyilik dizisi hakkında her an final haberi gelebilir.

Yukarıda da bahsettiğimiz İyilik dizisi bir türlü FOX TV'nin yüzünü güldürmedi. Özellikle de 2. sezon konusunun değişmesi Neslihan'ın fakirleşmesi ve sonradan tekrar evlenerek zengin olması. Düşmanının kocasıyla evlenmesi gibi olaylar gidişatı sıktığı gerekçesiyle izleyici diğer dizilere yöneldi. Özellikle de Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizisi sebebiyle İyilik dizisi reytinglerde çok geride kaldı. İyilik final sebepleri bu gidişat olarak gösteriliyor.

Editör: TE Bilisim