Alışveriş insanlar için kaçınılmaz bir gereksinimdir. Günlük hayatımızda kullandığımız pek çok ürünü, yiyeceği ve eşyaları alışveriş yaparak edinmekteyiz. Bunların arasında da tekstil ürünleri de oldukça önemli yer kaplamaktadır.  Teknolojik gelişmeler ve ilerlemelerle birlikte insanlar daha çok dijital ortamda alışveriş yapmayı tercih etmişlerdir.  Bunun birçok sebepleri vardır. Daha geniş bir skalada sunulan ürünler, zahmetsiz, kolay ulaşım ve hızlı bir şekilde alışverişi tamamlama dijital ortamdaki alışverişi ön plana çıkaran nedenlerden başında gelenlerdir. Korayspor bu noktada sanal alışveriş imkanını müşterilere sağlamaktadır. Firma spor ve outdoor ürünler üzerinde yoğunlaşan bir içerik çeşitliliğine sahiptir. Onlarca marka ile iş birliği içerisinde sizlere yüzlerce farklı model ürünleri en kaliteli hizmetle sunmaktadırlar. 

Spor giyim konusunda öncü bir marka olmayı başaran firmamız, müşterilerine kolay erişim ve kullanımlı web sitesi ile hizmet vermektedir. Her spor branşına göre kategorilinmiş ürünler ile yaptığınız sporun spesifik ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca kadın, erkek ve çocuk bölümleri ile kendinize uygun bedeni ve kıyafete kolayca ulaşabilirsiniz. Yaptığınız alışverişler sonrasında ürünleriniz adresinize ücretsiz kargo ile ulaştırılmaktadır. Yalnızca yapmanız gereken beğendiğiniz ve ihtiyacınız olan ürünleri web sitemiz üzerinden satın almanız. Bunun yanında telefon üzerinden de sipariş verme şansınız bulunmaktadır. Web sitemiz üzerindeki telefon numaraları ile satış hattımıza bağlanabilirsiniz.

Korayspor yalnızca alışveriş sırasında değil müşteriye alışveriş öncesi ve sonrası olmak üzere pek çok noktada yardımcı olmaktadır.  Garanti ve iade şartları da alışveriş sonrasında müşterilerin güvencesi için oldukça önemlidir. Biz firma olarak müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek adına korayspor üzerinden yapılan alışveriş sonrasında da kesintisiz bir şekilde hizmet vermekteyiz.

Korayspor Garanti Koşulları

www.korayspor.com web sitemiz üzerinden aldığınız ürünler tamamen orijinal olmakla birlikte bütün ürünler garanti kapsamı altında değerlendirilmektedir. Aldığınız ürün üzerinde sizden kaynaklanmayan defo, tahriş veya herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalırsanız 30 iş günü içerisinde şikâyet talebinizi bizlere iletmelisiniz. Bu tür sorun ve taleplerinizi müşteri hizmetleri servisimiz ile bizlere ulaşarak hızlı bir şekilde garanti işlemlerini başlatabilirsiniz. Yollanan ürünler Korayspor tarafından incelenmemekle beraber aldığınız ürünün markasının yetkili birimi tarafından incelenip sonuçlanmaktadır. Sorunlu ürünlerin incelenmesi dünya standartları ile sabitlenmiş belli prensipler ile incelenmektedir ve tamamen objektif bir sonuç için çalışılmaktadır. Ürünlerdeki malzeme sorunları belirli testler sonucunda ortaya çıkmaktadır. Eğer kullanıcı hatası olduğu ortaya çıkarsa detaylı analiz raporu ile ürün sizlere ulaştırılmaktadır. Ürünlerinizin değerlendirmesinin hangi aşamada olduğunu öğrenmek istiyorsanız site üzerinde Garanti ve İade sorgulama kısmından detayları görebilirsiniz

Korayspor İade Koşulları

Satın aldığınız ürünleri Tüketici Kanunlarının belirlediği 14 iş günü içerisinde iade etme şansına sahipsiniz. Ürünlere zarar vermeden denemiş olmanız ve etiket, bilgilendirme yapışkanlarının sökülmemiş olması iade işlemi için oldukça önemlidir. Aksi haldeki ürünler iade kapsamı dışında kalacaktır. Ürünlerin faturası altında iade için bulunan kısımlar doldurulmuş ve imzalı bir şekilde ürünün yanında firmamıza geri gönderilmelidir. Hijyenik sebeplerden dolayı mayo, çorap gibi ürünler maalesef iade edilememektedir. İade edilecek ürünün yanındaki bütün aksesuarları tekrar geri paketlenmelidir ve hiçbir yönden bir zarar görmemiş olması gerekmektedir. Ürünleri geri gönderim yaparken yalnızca Yurtiçi kargo ile bizlere ulaştırmalısınız aksi halde ürünleriniz kabul edilmeyecektir. İadenizi ücretsiz kargo avantajı ile hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Firmamız sizlere Garanti ve iade şartlarını sunarken her zaman müşteri hassasiyeti ve memnuniyeti içerisinde hareket etmektedir.

Editör: TE Bilisim