Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümleri FOX TV’de seyircisi ile buluştu. Zümrüdüanka 11. son bölümünde Suhandan, çok zor bir anında Deniz’e ulaşır. Deniz, Suhandan’a yardım için elini uzattığında, geçmişiyle de acı bir şekilde yüzleşecektir. Bunun gibi birçok gelişmenin yaşanacağı yeni bölümü izlemek isteyen takipçiler, Zümrüdüanka tek parça full izle seçeneğini araştırıyor. FOX TV ile Zümrüdüanka 11. bölüm kesintisiz izlemek için ayrıntılı bilgiler haberde olacak…

ZÜMRÜDÜANKA 11. BÖLÜM ÖZETİ

Zümrüt’ün gözlerini açmasıyla, Serhat yeniden can bulur. Ancak Serhat’ın sınavı da henüz başlamaktadır. Vaktiyle Zümrüt’ü neyle sınadıysa, şimdi de kendisi aynı şekilde sınanacaktır. Üstelik Serhat, Zümrüt’ün yeniden ellerinden kayıp gitmemesi için, çok daha dikkatli olmak zorundadır.

Suhandan, çok zor bir anında Deniz’e ulaşır. Deniz, Suhandan’a yardım için elini uzattığında, geçmişiyle de acı bir şekilde yüzleşecektir.

Serhat ve Deniz, Işık’ın velayetini alabilmek için harekete geçerler. Ancak Cihan’ın da kızından vazgeçmeye niyeti yoktur. İki taraf arasındaki savaş, git gide yükselmektedir.

ZÜMRÜDÜANKA 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Serhat, Zümrüt olmadan geçirdiği ayların acısını çıkarmak istercesine, sevdiği kadını aşkla sarıp sarmalar. Ancak Cihan’ın konağa beklenmedik ziyareti, taşları yerinden oynatacak ve Zümrüt’le Serhat, yeni bir fırtınanın ortasında kalacaklardır.

Aşk, her sınavdan galip çıkmaya yetecek midir?

Editör: TE Bilisim