Kara kartalın Süper Lig ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların yanı sıra bir de yönetim değişikliğine giden Beşiktaş, yeni başkanı Ahmet Nur Çebi’nin göreve gelmesinin ardından ilk resmi maçında Portekiz temsilcisi Braga’yı konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda geride kalan 2 maçta önce Slovan Bratislava’ya deplasmanda 4-2, sonra da Premier Lig temsilcisi Wolverhampton’a sahasında 1-0 mağlup olan Siyah-Beyazlı ekip Braga maçı karşısında galibiyet istiyor.

Grupta puanı olmayan ve son sırada yer alan siyah-beyazlılar, bu maçı kazanarak tur ümitlerini artırmak istiyor. Slovan Bratislava ve Braga’nın 4, Wolverhampton’ın ise 3 puanı bulunan grupta, Kartal taraftarı önünde kazanarak tur ümitlerini yükseltmenin peşinde.  

İşte Beşiktaş – Braga muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Roco, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Ljajiç, Güven, Umut

Braga: Eduardo, Sequeira, Santos, Viana, Esgaio, A.Horta, R.Horta, Palhinha, Fransergio, Galeno, Paulinho

AVRUPA’DA GALİBİYET PEŞİNDE    

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde iki maça çıkan Beşiktaş, henüz puan alamadı. İlk maçında Slovan Bratislava’ya 4-2 yenilen kara kartal, ikinci maçında da İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers’a Vodafone Park’ta 1-0 mağlup oldu.

Grupta 4 puanı bulunan Braga ise Avrupa’da yenilgiyle tanışmadı. İlk maçında Wolverhampton Wanderers’ı rakip sahada 1-0’la geçen Portekiz ekibi, ikinci maçında Slovan Bratislava ile 2-2 berabere kalarak 4 puan topladı ve grup liderliğine yükseldi.

YENİ YÖNETİMİN İLK MAÇI

Beşiktaş-Braga mücadelesi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı Ahmet Nur Çebi’nin bu görevindeki ilk maçı olacak. Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulda Beşiktaş Kulübünün 34. başkanı seçilen Çebi, başkan sıfatıyla ilk kez tribündeki yerini alacak.

İSPANYOL HAKEM YÖNETECEK

Vodafone Park’ta saat 19.55’te başlayacak maçı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Editör: TE Bilisim