Magnum Porsche çekilişi ne zaman? 2020 Magnum Porsche çekilişi sonuçları tarihi belli mi? Merak edilen bilgileri yazımızın devamından öğrenebilirsiniz…

Magnum Porsche çekilişi ne zaman? (2020) 

2020 Magnum kampanyası için başvuruda bulunan milyonlarca kişinin heyecanla beklediği Magnum Porsche çekilişi, 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11.00‘da gerçekleştirilecektir.

Magnum Porsche çekilişine katılmak için, bu bağlantıya tıklayarak detayları inceledikten sonra formu doldurabilirsiniz…

2020 Magnum Porsche çekilişi sonuçları tarihi belli mi?

Yapılan çekilişin ardından Porsche kazanan talihlilerin isimleri 17 Ekim 2020 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde ilan edilecektir.

2020 Magnum Porsche çekilişi detayları

Kampanya sonunda gerçekleştirilmesi planlanan çekilişte 2 kişi Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model Otomobil (birim piyasa değeri: 801.966,89 TL) ikramiyesi kazanacaktır.

Katılımcının ikramiyeyi almaya hak kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan, tebliğ için yeterli görülmektedir.

Asil talihliler, başvuru için en geç 04.11.2020; yedek talihliler ise, en geç 19.11.2020 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile [email protected]’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim alabileceklerdir.

Bu tarihlere kadar başvuruda bulunmayan talihliler ise ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye teslimi sırasında, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibraz edilmesi zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması ise tamamıyla katılımcıların sorumluluğundadır.

Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı da gerekmektedir.

İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemlerinin sona ermesinin ardından taahhüt edildiği şekilde talihliye teslim edilecektir.

Editör: TE Bilisim