İstanbul Üniversitesi bünyesinde yer alan Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi’ne bu sene kayıt yaptıran öğrenciler gözünü ders ekle sil işlemlerine çevirdi. Kayıt yenileme sürecinin ardından AUZEF ders ekleme bırakma işlemlerinin başladığını duyurdu. AUZEF öğrencileri ise ders ekleme silme işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki, AUZEF ders ekle sil işlemi nasıl yapılır? İşte 2020 İstanbul Üniversitesi AUZEF ders ekle sil işlemi adımları

AUZEF DERS EKLE SİL İŞLEMİ NASIL YAPILIR? İŞTE 2020 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF DERS EKLE SİL İŞLEMİ ADIMLARI

Yeni kayıt olmuş veya kaydını yenilemiş olan tüm öğrencilerimize ders seçimi işleminin gerçekleşmesinin ardından ders ekle bırak işlemleri süreci başlamış olur.

AUZEF DERS EKLEME BIRAKMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

AKSİS sistemine kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak Öğrenim Bilgileri sekmesinden Dönem Dersleri ve Sınavları butonuna tıklayarak bu dönem tarafınıza seçilmiş dersleri görebilirsiniz.

AUZEF DERS EKLE BIRAK İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrencilerin derslerini kontrol etmeleri ve eksik-fazla gördüğü dersleri çözüm merkezi (https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/ ) üzerinden tarafımıza bildirmeleri gerekmektedir. Ders seçimi ile ilgili sorumluluk öğrenciye aittir.

KİMLER DERS EKLE BIRAK İŞLEMİ YAPAMAZ?

AUZEF’e kayıt yaptırmış 1. sınıf öğrencileri ders bırakma işlemi yapamaz.

Editör: TE Bilisim