23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi yenileme seçimleri Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun 16 Haziran pazar günü çıkacağı ortak canlı yayının detayları açıklandı.

A Haber’de canlı yayın konuğu olan Cumhur İttifakı’nın 23 Haziran İBB yenileme seçimleri adayı Yıldırım, her adaya 15 soru sorulacağını ve 3’er dakika süre verileceğini bildirdi.

Canlı yayında süreler ve sorular eşit olacak

Ünal, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı ortak canlı yayının ”eşit süre, eşit soru” ilkesine göre yapılacağını açıkladı.

Tartışma pazar akşamı

Tarih: 16 Haziran 2019 (Pazar) Saat: 21.00 Moderatör: İsmail Küçükkaya Yer: İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi

Kanal: Bütün kanallar yayınlayabilecek

İmamoğlu’dan canlı yayına ilişkin ilk açıklama

Yayına ilişkin Twitter’dan paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu ”16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim Binali Yıldırım” ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım’dan canlı yayına ilişkin ilk açıklama

Ekrem İmamoğlu’nun ardından Binali Yıldırım da Twitter’dan açıklama yaparak, İstanbul’un geleceğini konuşmak üzere, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de İsmail küçükkaya’nın moderatörlüğünde Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceğiz. Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Küçükkaya ‘iki şartım var’ dediGündem

İmamoğlu’nun ‘Yıldırım soruları istemiş bana bilgi geldi’ iddiasına tepkiSiyaset

İmamoğlu’nun yalanı ortaya çıktı! Küçükkaya, ‘Yıldırım’ın benden bir talebi olmadı’ dediSiyaset

Editör: TE Bilisim