ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan Maria ile Mustafa dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri ile ilgili araştırmalar sürüyor. Başrollerini, Jessica May, Hilmi Cem İncetepe ve Tamer Levent’in paylaştığı dizi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. İki gencin imkansız sevdasının konu edildiği dizide kapadokya’dan yansıyan görüntüler izleyiciyi mest ediyor. Peki, Maria ile Mustafa nerede çekiliyor? İşte ATV’deki Maria ile Mustafa dizisi oyuncuları, konusu ve çekim yerleri hakkında merak edilen bilgiler.

Maria ile Mustafa nerede çekiliyor?

Maria ile Mustafa dizisinin çekimleri, Nevşehir ilinde Ürgüp, Göreme ve Kapadokya bölgelerinde gerçekleştiriliyor.

Maria ile Mustafa dizisi konusu nedir?

Maria ile Mustafa dizisi, Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailelerinden birinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu eden dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı konu etmektedir.

Kolombiyalı bir anne ve Kapadokya’lı bir babanın kızı olan Maria Yıldırım, yıllar sonra, doğduğu o büyülü topraklara geri döner. Bu yolculuk sırasında yörenin en büyük ailelerinden biri olan Candemir Ailesi’nden Mustafa Candemir’le tanışır. Bu iki genç kısa sürede birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Maria, henüz küçük bir kızken terk ettiği Güzel Atlar Diyarı’nda hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Ama onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Mustafa Candemir, aslında göründüğü kadar özgür bir adam değildir!..

Maria ile Mustafa dizisi oyuncuları kimler?

Maria ile Mustafa dizisi oyuncuları; Dizinin başrollerini Jessica May, Hilmi Cem İncetepe ve Tamer Levent paylaşırken kadroda Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi isimler de yer alıyor.

Maria ile Mustafa yayın gün ve saati

Maria ile Mustafa adlı dizi, 6 Eylül 2020 Pazar akşamından itibaren saat 20:00’de ATV’de haftalık olarak ekranlara geliyor.

Editör: TE Bilisim