Televizyon ekranlarında bir kez daha izleyicisiyle buluşan Müslüm filmi yine gündeme oturdu. Vatandaşlar ‘Müslüm’ filminin ardından internette Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur’un hayatını, yaşantısını ve nasıl tanıştıklarını araştırmaya başladı. En çok merak edilen konulardan biri de Müslüm Gürses karısını (eşini) döver miydi?

MÜSLÜM GÜRSES KARISINI (EŞİNİ) DÖVER MİYDİ?

Müslüm Gürses Muhterem Nur ile Malatya’daki bir eğlence merkezinde tanıştı. Buradaki bir program kapsamında Müslüm Gürses ve Muhterem Nur sahne alacaktı. Muhterem Nur burada Müslüm Gürses’ten önce sahne alacağının öğrenince bozulmuş ve kendisine inat repertuarından bir şarkı söylemişti.  Bunun üzerine ikilinin sahneye yaşadığı tartışma büyük bir münakaşaya dönüşmüş ve Müslüm Gürses Muhterem Nur’a bir tokat atmıştı.

MUHTEREM NUR MÜSLÜM BANA 1-2 TOKAT ATTIYSA NE OLMUŞ!

Muhterem Nur, Müslüm Gürses’in şiddet uyguladığı iddialarına, ‘Her kafadan bir ses çıkıyor. Elbette ki karı-koca arasında oluyor. İlk zamanlar olmadı mı, oldu. Ama onu idare edecek kişi bendim. Her şeyine tahammüllü ettim. O bana karşı değişik tavır takındığı zaman ben susmasını bildim. Bana ne olacak bir tokat atmış, iki tokat atmış… Hiç önemi bile yok. Ben 5 dakika sonra ‘Müslümcüğüm ben sana bir çay yapayım mı?’ dediğimde ‘hadi hayatım yap içelim’ diyordu.

Müslüm Gürses ve Muhterem Nur ne zaman evlendi?

Müslüm Gürses’in filminin konusu gerçek mi?

Müslüm filminde çalan şarkılar nelerdir? Müslüm filmi müzikleri…

Muhterem Nur kimdir? Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur yaşıyor mu?

Müslüm Gürses’in babası Mehmet Akbaş, gerçek hayatta eşini ve kızını öldürdü mü?

Müslüm Gürses ile karısı Muhterem Nur arasındaki yaş farkı kaç?

Editör: TE Bilisim