Payitaht ‘Abdülhamid’ yeni bölüm bugün neden yok? Payitaht’ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Payitaht ‘Abdülhamid’ 92. bölüm fragman yayınlandı mı? İşte detaylar…

TRT 1’de ekranlara gelen, Osmanlı Devleti’nin son dönemlerini konu alan ve Sultan II. Abdülhamid Han’ın idaresini işleyen Payitaht ‘Abdülhamid’ dizisinin yeni bölümü 11 Ekim’de yayınlanmayacak. Peki neden?

MİLLİ MAÇ VAR

Her hafta Cuma günü seyircisiyle buluşan dizinin bu hafta yeni bölümü gelmedi. Geçen haftaki son bölümün ardından fragman da yayınlanmayınca dizinin hayranları yeni bölümü merak etmeye başladı.

Bu hafta Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında Arnavutluk ile Türkiye’mizin milli maçı olacak. EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için forma terleten millilerimiz 21.45’te İstanbul’da Arnavutluk’u ağırlayacak. İstanbul’da oynanacak karşılaşma dolayısıyla Payitaht ‘Abdülhamid’ dizisinin yeni bölümü bu akşam yok.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? FRAGMAN YAYINLANDI

Bu akşam 19 Ekim’de ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümün fragmanının yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm ise bir değişiklik olmaması durumunda 19 Ekim’de izleyicisiyle buluşacak.

Milli maç öncesinde dizinin Youtube hesabından 92’inci bölümün ikinci fragmanı yayınlandı.

91’İNCİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

4 Ekim’de ekranlara gelen 91’inci bölümde Sultan Abdülhamid’in en yakın dostu olan Ahmet Celaleddin Paşa seyirciyi adeta şok etti. Sultan’a Tahsin Paşa’dan sonra en yakın isimlerden biri olarak bilinen Celaleddin Paşa, Rus sefaretine giderek Kırım Türklerine yapılacak zulmü öncelemek için teslim oldu.

Rus Çarı ise Ahmet Celaleddin Paşa’ya Kırım Valisi olmayı tekli etti ve Paşa bunu geri çevirmedi. ‘Teslim olma’ haberini alan Sultan’ın bir planı olmalı ki habere oldukça sinirlenmişti. Öte yandan Rus sefir Celaleddin Paşa’nın Kırım Valisi olduğunu Padişah’a iletince huzurdakiler dumura uğradı.

Yeni bölüm fragmanında görülüyor ki Ahmet Celaleddin Paşa Sultan Abdülhamid’in huzuruna çıkıyor. Sultan ise sadakatsizlikten yakınıyor. Gelecek yeni bölümün yayınlanmasıyla meydana gelecek gelişmeleri nasipse hep birlikte takip edeceğiz…

Editör: TE Bilisim