Kişinin iç dünyasında yaşadığı bazı sorunların yansıması olarak görülen bu rüya, kişinin rüya gördükten sonra yaşayacağı gergin ve sıkıntılı zamanların habercisi olarak da görülür. Rüyada ölmüş çocuk görmenin başka yorumları da şöyle yapılmıştır:

  • Rüya sahibinin üzerinde çok göz olduğunu ve bu gözlerin nazarları nedeniyle yataklara düşecek kadar hasta olmaya delalet edilir.
  • Rüya sahibinin yaşadığı aksilikler yüzünden mutsuz ve olumsuz bir bakış açısına sahip olacağına yorumlanmıştır.
  • Rüya sahibi eğer biriyle ilişki içindeyse, bu kişinin rüya sahibi için doğru kişi olmadığını ve kısa zamanda yaşanacak tartışmalar yüzünden ayrılmaya da işaret edilmiştir.
  • Bu rüya bazı yorumcular tarafından arkadaş desteği görmeye de yorumlanmıştır. Yaşanan acı olayların sonrasında rüya sahibinin arkadaşlarının yardımıyla düzeleceğine yorumlanmıştır.

Eğer rüya sahibi ölü bir erkek çocuğu görüyorsa, bağımsızlığa delalet edilir. Rüya sahibi kendi ayakları üzerinde durmayı başaracaktır.

Eğer rüya sahibi ölü bir kız çocuğu görüyorsa, mutlu bir yuvaya sahip olacağı şeklinde yorum yapılır. Eğer evli bir kişi rüyasında ölü bir kız çocuğu görüyorsa, erkek bebek sahibi olmaya yorulmuştur.

Rüyada Ölü Bebeğin Canlanması

Rüyada ölmüş bir bebeğin dirildiğinin görülmesi, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden haber alınacağının habercisi olarak yorumlanır.  

Rüyada Ölü Bebek Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin rüyasında ölmüş bir bebek görmesi, her istediği yapılarak büyütülen kişilerin kendilerini göstermek, bir şeyler başarabileceklerini ailelerine ispat etmek amacıyla verdikleri çabanın yansıması olarak görülür.

Rüyada Ölü Bebek Gömmek

Kişinin rüyasında ölmüş bir bebeği defnetmesi, uğruna mücadele ettiği işlerin olacağı ve sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Eğer kişi zorlu bir süreçten geçiyorsa bu sürecin bitiminin yaklaştığının da işareti olarak görülmüştür.

Rüyada Ölü Bebek Doğurmak

Rüyada ölü bir bebek dünyaya getirmek, kişinin yaşayacağı hayal kırıklıkları olduğuna delalet edilir. Kişinin kafasını uzun süre meşgul edecek bir durumun varlığının varlığına da işaret edilmiştir.

Rüyada Ölü Bebek Emzirmek

Kişinin rüyasında ölü bir bebeği emzirdiğini görmesi, rüya sahibinin gerçekleşmesi imkânsız uğraşlarının olduğuna delalet edilir. Rüya sahibinin basireti bağlanacak ve istediklerinin gerçekleşmeyeceğini göremeyecektir. İstediği şeye fazla odaklandığından dolayı da karşısına çıkan diğer fırsatları kaçıracaktır.

Eğer rüya sahibi, ölü bebeği doğurduğunu da görürse, bu yaşanacak yoğun stres olarak yorumlanmıştır. Uzun süre ailevi bir mesele ile uğraşmaya ve bu meseleleri çözememeye yorulmuştur.

Rüyada Ölü Bebeği Kucakta Taşımak

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş bir bebeği kucağında taşıması, rüya sahibinin bir şeye bağlı kalmasını gösterir. Rüya sahibi kendisini olumsuz etkileyen bir kişiye olan bağlılığını işaret eden bu rüya, kişinin bağlarını koparmasına rağmen hala o kişinin etkisinde kaldığına da delalet edilmiştir.

Rüyada Kefenli Bir Bebek Görmek

Rüya sahibi rüyasında kefene sarılmış bir bebek ölüsü görüyorsa, bu rüya mutluluklar yaşayacağına yorumlanır. Kişinin iş kurmak gibi planı varsa bu planının gerçek olacağına yorumlanır. Bazı rüya yorumcuları da rüyada kefenli bebek görmenin rüya sahibinin geçirdiği zor zamanların son bularak rahata ereceğine delalet etmişlerdir.

Eğer kişi, bebeğin siyah bir kefene sarıldığını görmüşse, maddi açıdan büyük fırsatlar elde edecek ve bunları hayırlı bir şekilde değerlendirecektir. Başka bir yorumcu ise bu rüyayı, eğer rüya sahibi manevi açıdan yıpranacak acılar çektiyse çektiği ızdırapların azalarak biteceğine yormuştur.  

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim