Rüyada bir kimsenin rüya sahibine âşık olması, değer görmeye delalet edilmiştir. Bu değer iş yerinde, hane içinde başarılan olaylar karşısında olabilir veya rüya sahibinden veya eşinden romantik duygularla değer görmek olabilir. Rüyada birinin rüya sahibine âşık olduğunu görmesi, çoğu yorumcu için rüya sahibinin karşısına çıkacak fırsatlar olarak da yorumlanmıştır.

Rüyada Âşık Olmak

Kişinin rüyasında birine âşık olduğunu görmesi, bazı âlimler için muhtaçlığa yorulmuştur. Kişi, yapacağı bir hatadan sonra manevi olarak güçsüzleşecek ve kendini toparlayabilmek için yakınlarının yardımına ihtiyaç duyacaktır. Bazı rüya tabircileri ise rüyada âşık olmanın güzel ve hayırlı olaylara vesile olacağını delalet etmişlerdir. Kişi eğer rüyasında genç, güzel veya yakışıklı birine âşık olursa bereketli bir haneye sahip olacağına, yaşlı veya evli birine âşık olursa da büyük günahlara düşeceğine yorumlanmıştır.

Rüyada Âşık Olmanın Psikolojik Yorumu

Rüya sahibi eğer rüyasında âşık olduğunu görüyorsa, bu durum psikologlar tarafından kişinin yalnızlığının bilinçaltında kalması nedeniyle olduğu şeklinde yorumlanmıştır. Psikologlara göre kişi eğer rüyasında âşık olduğunu veya birinin ona âşık olduğunu görüyorsa sevilmek ve bekârlığını sonlandırmak istiyordur. Aynı zamanda bu rüya kişinin sevgiye ve ilgiye ihtiyacının olduğu şeklinde de yorumlanmıştır.

Rüyada Tanınmayan Birine Âşık Olmak

Rüya sahibinin rüyasında tanımadığı birine âşık olması, kişinin gerçek hayatta tanımadığı birinden fayda göreceğine ve bu gördüğü fayda ile kendini zor bir durumdan kurtaracağına yorumlanmıştır.

Rüyada Evli Birinin Başkasına Âşık Olması

Rüya sahibinin evli veya bir ilişki içindeyken rüyasında başkasına âşık oluşu, ihanete ve sadakatsizliğe yorulmuştur. Kişi, mutsuzdur veya eşi onunla yeteri kadar ilgilenmiyordur, bu nedenle de mutluluğu dışarıda aramaya çalışacaktır. Bazı rüya tabircileri de rüya sahibinin ilişkisine sahip çıkması gerektiğini, daha sonra pişman olacağı kararlar vermekten geri durması gerektiği şeklinde yorum yapmıştır.

Rüyada Âşık Olunan Kişiden Karşılık Görmemek

Rüya sahibinin rüyasında karşılıksız bir aşk içinde olması, eğer kişi bekârsa yaşayacağı ilişkilerde mutsuz olabileceğini, bu nedenle hayatına aldığı kişileri doğru seçmesine delalet edilir. Bazı yorumcular da kişinin yaşayacağı sorunlara çare bulamayacağı yorumunu yapmıştır.

Rüyada Birinin Rüya Sahibine Aşk İtirafı Yaptığını Görmek

Rüya sahibine birinin aşkını itiraf etmesi, güzel fırsatlara delalet edilmiştir. Rüya sahibi kendi kariyeri için çok güzel fırsatlar yakalayacak ve büyük başarılar elde edecektir. Ancak rüya sahibi bu fırsatların büyüklüğünün farkına varmayabilir ve reddedebilir.

Başka bir yorumcu da rüya sahibinin birine büyük bir iş fırsatı sunacağı şeklinde yorum yapmıştır.

Eğer rüya sahibi rüyasındaki kişinin ona aşk itirafında bulunamadığını, lafları ağzında gevelediğini görüyorsa bu rüya, rüyayı gören kişinin kendi için çok bereketli olacak bir iş teklifini reddedeceğine yorumlanmıştır.

Rüyada Aşk Mektubu Görmek

Kişinin rüyasında aşk mektubu alması, müjdeli haber almaya delalet edilmiştir. Ancak bu haberler rüya sahibine biraz yavaş gelecektir. Genel olarak hayırlı haber işaret edilen rüyada aşk mektubu görmek, birlikteliğe de delalet edilmiştir. Kişinin beraber olduğu kişi gayet uyumlu olacak ve rüya sahibini çok sevecektir.

Rüyada Zengin Birinin Âşık Olması

Rüya sahibine rüyasında maddi durumu yerinde birinin âşık olması, kişinin yaşayacağı maddi problemlerin olduğuna yorumlanmıştır. Kişi, bu problemlerini birinden destek almadan atlatamayacaktır. Bu rüyayı gördükten sonra tanışacağı birinden aldığı destek sonrasında o kişiyle arasında bir gönül ilişkisi başlayabilir ve bu ilişki huzurlu bir evlilikle son bulabilir.

Editör: TE Bilisim