Rüyada et görmek, etin yeterli miktarda pişmiş olması durumunda sağlık ve keyif anlamına gelir. Fakat çiğ olarak görülen etler fiziksel sıkıntıların işareti olarak yorumlanmıştır. Bununla birlikte, Kur’an-ı Kerim’in hükümleri domuz etini açıkça haram kıldığı için rüyada domuz eti görmek hayra yorulmaz. Fakat bu etin İslam dinine göre haram olması dışında, domuzun sahip olduğu özellikler de tabirleri etkilemiştir. Kirliliği ve yabaniliği ile ünlü olan domuzlar, rüya sahipleri için uyarıcı bir anlama gelir. Rüyada domuz gören kişi can sıkıcı bir olay yaşayacaktır.

  • Birileriyle tartışmak,
  • Birilerinin kavgasına şahit olmak,
  • Bir fitne dolayısıyla başkalarından düşmanlık görmek,
  • Yalancı dostlar yüzünden zarara uğramak
  • Gibi çeşitli durumlar, bu rüyanın işaret ediyor olabileceği şeylerdir. 

Rüyada Yaban Domuzu Görmek

Rüyada yabani hayvan görmek genel olarak, bir düşmanın ya da kısa süre içinde yaşanacak talihsizliklerin habercisidir. Bu rüyayı gören kişi, uzun bir zamandan bu yana mücadele ediyor olduğu şahıslar konusunda çok daha dikkatli davranmalıdır. Çünkü yabani domuz, güçlü bir düşman anlamına gelir.

Rüyada Beyaz Domuz Görmek

Görülmüş olan hayvanlar ne kadar tehlikeli ya da tiksinç olursa olsun, renklerinin beyaz olması çoğunlukla hayırlıdır. Rüyada beyaz tüylü domuz görmek, kötü niyetli olmasına rağmen herhangi bir zarar vermesi mümkün olmayan düşmanı temsil eder. Ayrıca bu rüyadan, yaşanacak kötü bir olaydan sonra kısa sürede toparlanabilme anlamı da çıkarılabilir.

Rüyada Siyah Domuz Görmek

Siyah renkli hayvanlar, düşmanlığın ve fitnenin habercisi sayılmıştır. Siyah renkli, büyük ve ürkütücü bir domuz görmek, rüyada domuz eti görmek kadar olumsuz tabir edilir. Siyah domuz, iş ya da okul hayatındaki bazı aksamaların ve istenmeyen olayların işaretidir. 

Rüyada Domuzdan Kaçmak

Rüyada domuzun kovalaması, rüya sahibinin bazı konularda fazla tembellik ettiğini ve yakında bu yüzden büyük sıkıntılar yaşayacağını gösterir. Sıkıntılarından kurtulmak isteyen rüya sahibi, bu konuda daha mantıklı adımlar atmalıdır.

Rüyada Domuz Eti Pişirmek

Rüyada et pişirmek çok hayırlıdır. Fakat domuz gibi, etinin tüketilmesi Müslümanlar için haram olan bir hayvan söz konusu ise farklı bir tabir söz konusu olur. Rüyasında domuz eti pişirdiğini gören birisi, yakın çevresinde bulunanların yönlendirmeleri ile yanlış şeyler yapacaktır. Ayrıca bu rüya, elde edilmek istenen şeylerin kolay bir yoldan gerçekleştirileceği anlamına da gelebilir. Eğer rüya sahibi dindar bir şahıssa helal – haram konusunda dikkatli davranmalıdır.

Rüyada Domuz Öldürmek

Domuzun rüya tabirlerindeki anlamı genel olarak kötüdür. Fakat rüyada bir domuzu öldürdüğünü görmek de iyi anlamlara gelmez. Söz konusu rüyaya göre, yaşanan bazı sorunlardan dolayı büyük rahatsızlıklar hissediliyordur. Rüya sahibi, sorunlarını atlatmak için pek çok yol deneyecek fakat başarısız olarak öfkesini insanlardan çıkartacaktır.

Rüyada Domuz Yavrusu Görmek

Domuz yavruları, bir yerde artış gösterecek olan düşmanlıkların ve her geçen gün büyüyecek olan küçük meselelerin habercisidir. Rüyasında pek çok domuz yavrusunun bir arada bulunduğunu görenler, arkadaş olarak bildikleri kişiler karşısında tedbirli davranmalıdır.

Rüyada Domuz Sürüsü Görmek

Domuzun hayra yorulmamış olması, rüyada görülen domuz sürülerinin de şerre delalet ettiği anlamına gelir. Rüyada domuz eti görmek ya da sürü halindeki canlı domuzları görmek, maddi kayıpların ve dedikoduculuğun haberini verir. Rüya sahibi, başkalarından duyacağı dedikodular dolayısıyla büyük üzüntü yaşayarak etrafındakilere karşı kötü davranacaktır.

Editör: TE Bilisim