Bekâr bir kimsenin rüyasında boşandığını görmesi, mutsuz bir evlilikle yapmaya yorulmuştur. Rüya sahiplerinin ailelerinin baskısı altında kalarak bazı durumlara boyun eğeceklerine, huzurlu bir yuvaya sahip olmamaya yorumlanır. Başka bir yorumcuya göre de kişinin üst üste yaşayacağı sorunlar dolayısıyla psikolojik olarak yıpranmaya delalet edilmiştir.

Rüyada Boşanmak İstemek

Rüya sahibinin rüyasında boşanmak istemesi, bekâr kişiler için maddi zorluklar çekmeye ve yardıma muhtaç olmaya yorulmuştur. Evli kimseler için ise rüyada boşanmak istemek, kişinin hayatında bazı şeylere son vermek isteyeceğine fakat ilerleyen zamanlardan bunlardan pişman olmaya yorulmuştur. Evli rüya sahibi işinden ayrılmak veya eşinden bir süre uzak kalmak isteyebilir.

Rüyada Aldatılmak

Kişinin rüyasında aldatıldığını öğrenmesi, bazı rüya tabircileri için kişinin gerçekten aldatıldığına ve kocasından şüphe duyması gerektiğine yorulmuştur. Kişi eğer eşine çok fazla güveniyorsa özellikle eşinin gittiği yerlere dikkat etmelidir.

Başka yorumcular için ise Allah’ın rüya sahibinden nimetlerini saklamayacağına ve kişinin çok şanslı olduğunu delalet etmişlerdir.

Eğer rüya sahibi rüyasında eşini aldattığını görüyorsa, doğru yolu terk edecek ve haram yönelecektir. Haram mal yemek veya başkalarıyla ilişki kurmak kişiye başlarda çok cazip gelecek olsa da sonradan çok pişmanlık duyacaktır.

Rüyada Nişanlıdan Ayrılmak

Rüya sahibinin rüyasında nişan atması, rüya sahibinin başlayacağı bir işi tamamlamayacağı anlamına yorumlanmıştır. Kişi, iş yerinden başladığı biri işi yarım bırakarak başka birine bırakabilir. Başka bir yorumcuya göre de rüya sahibinin birine verdiği sözleri tutmamasına yorulmuştur.

Rüyada Eşi Terk Etmek

Rüya sahibinin rüyasında eşini bırakıp gitmesi, rüya sahibinin sıkıntılarından kurtularak daha önce bıraktığı şeylere devam etmesine yorulur. Kişi ayrıldığı işine geri dönebilir, yaptığı bir sporu yapmaya ara verdiyse ona yeniden başlayabilir. Başka bir yorumcuya göre ise bu rüya, kişinin alacağı çok bereketli iş tekliflerine yorumlanmıştır.

Rüyada Vedalaşmak

Kişinin rüyasında eşiyle veya sevgilisiyle vedalaşması, rüya sahibi için olması imkânsız saydığı hayallerinin gerçekleşmesine yorumlanmıştır. Bu rüyayı gören kişiler tartıştığı insanlarla barışır, özlediği insanlara kavuşur, işleri yoksa is sahibi olurlar.

Rüyada Boşanılmış Eşle Evlenmek

Rüya sahibinin rüyasında boşandığı eşiyle evlendiğini görmesi, kandırılacağına delalettir. Bazı kötü niyetli insanlar, rüya sahibinin iyi niyetini suiistimal ederek onu maddi olarak dolandırır veya manevi olarak kandırır. Bir süre sonra durumu anlayan rüya sahibi daha dikkatli yaşamaya başlayacaktır.

Rüyada Ayrılıktan Sonra Acı Çekmek

Kişinin rüyasında eşinden ayrıldıktan sonra acı duyması, çevresinden alacağı kötü haberlere yorulmuştur. Kişi sevdiklerinin ölüm haberlerini duyabilir. Başka manevi sıkıntıları da birden ortaya çıkabilir ve rüya sahibini bir süre yıpratabilir.

Rüyada Kişinin Severken Ayrılması

Rüya sahibinin rüyasında eşini hala sevmesine rağmen ayrılması, rüya sahibi için hayırlı birtakım olaylar yaşayacağına delalet edilmiştir. Bazı âlimler tarafından Kişinin hayatını düzene sokarak mutlu olacağı yorumu yapılmıştır.

Rüyada Eşin Ayrılmak İstemesi

Rüyayı gören kişinin rüyasında eşinin kendinden boşanmak istemesi, bu rüyayı gören kişilerin karakterinin bir yansıması olarak yorumlanır. Rüya sahipleri önyargılı ve agresif yapılı kişilerdir. Bu nedenle de çevrelerinde uzun süre kimse durmak istemez. Bazı yorumcular, bu rüyayı gören kişilerin kendilerini biraz törpüleyerek insanlara daha ılımlı yaklaşmalarını nasihat etmişlerdir.

 

 

 

Editör: TE Bilisim