TRT 1’in Salı akşamları reyting rekorları kıran fenomen dizisi EDHO son bölüm izleyenler nefes kesen gelişmelere tanık oldular. Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteriyle başrolünde olduğu dizinin son bölümünde heyecan doruktaydı. EDHO 198. bölüme Hızır Çakırbeyli’nin Savaş’la mücadelesi damga vurdu. Hızır Çakırbeyli sevdiklerini tehlikeden korumak için canını bile vermeye hazırdır. İnternetten EDHO son bölüm izlemek isteyen ve son gelişmelere tanık olmak isteyenler için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. son bölüm tek parça izle! ATV ile EDHO son bölüm izle FULL HD kesintisiz! Bağlantı bilgileri yazımızın devamında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. son bölüm tek parça izle! ATV ile EDHO son bölüm izle FULL HD kesintisiz!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu? İşte fenomen dizi EDHO 198. bölüm özeti!..

Canını alacağım, sırada sen varsın!

EDHO 198. son bölümde Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), gelini Didem ve dostu Haşmet Façalı'nın ölümünün arkasındaki isim olan Rıdvan ve ailesini bir bir avlamaya başlamıştır.

Çakırbeyli, verdiği zorlu savaşta yaşadığı kayıplara rağmen galip çıkmaya kararlıdır.

Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas Çakırbeyli ve aile dostu Behzat Façalı'nın da yardımıyla Rıdvan'ı ve çocuklarını ele geçirir. Rıdvan'ın son bir hamleyle Ortadoğu'da enerji şirketlerinin güvenlik işlerini yapan Savaş'tan yardım istemesi ise Hızır Çakırbeyli ve dostlarına yeni bir düşman kazandırmıştır.

Çakırbeyli bu yeni düşmanı Savaş'la verdiği mücadelede en yakınındaki isimler dahi tehlikeye girer. Sevdiklerini ve dostlarını korumak için her şeyi yapan Hızır Çakırbeyli, bu uğurda kendi canından da vazgeçmeye hazırdır.

Hızır Çakırbeyli'nin bu mücadelesinde en büyük destekçisi de yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Şahin Ağa'nın yardımıyla kendi ayakların üzerinde duran Kimsesiz Doğan'ın desteğiyle de sokaklarını babası olan Alpaslan Çakırbeyli, yıllar önce rahmetli babasının da düştüğü yol ayrımında Kimsesiz Doğan'ın telkinleriyle yönünü bulmaya hazırdır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 6. sezon finalinde heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz soon bölümde; Haşmet Façalı'nın ölmesi sonrasında gerilim artık arşa çıktı. Yeni düşmanların tek tek ortaya çıkmasının ardından cepheler genişliyor. Hızır Çakırbeyli ise hem dostunun hem de oğlunun intikamını almak için planlarını hazırlıyor. İlyas ve Alpaslan ise savaş baltalarını gömdükleri yerden çıkartıyor. Tüm bu gelişmelerin ışığında sezon finali öncesinde dizide ayrılıkların yaşanabileceği iddia ediliyor. Sezon boyunca birçok önemli isimin diziye veda etmesi sonrasında yeni isimlerinde vedası gündeme geliyor. Hayranları gelecek açıklamaları yakından takip ediyor.

Editör: TE Bilisim