Özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 92. Dönem özel güvenlik sınav sonuç sorgulama ekranı ile ilgili tüm detayları sizler için araştırdık. Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavı 13 Haziran ’da gerçekleşti ve sonuçlar merak konusu oldu. EGM tarafından yapılan 92. Dönem özel güvenlik sınav sonuçlarıyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Peki, Özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? İşte tüm detaylar haberimizde…

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Önceki dönemlerde yapılan sınavların sonuçları, sınav tarihinden 2 hafta sonra açıklanmaktaydı. Ancak Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yaptığı duyurular neticesinde 91. Dönem Özel Güvenlik Görevlisi Temel Eğitim Sınavı’nın sonuçları, sınav tarihinden yaklaşık 3 hafta sonra açıklandı.

Sınava giren adaylar aldıkları puanlar neticesinde kimlik kartı talebinde bulunabilecekler. Sınavlarda başarılı olamayan adaylar Ağustos 2021 tarihinde yapılacak 93. Temel Eğitim ve 69. Yenileme Sınavı’na girerek bir kez daha şanslarını deneyebilirler.

92. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI!

13 Haziran 2021’de yapılan 92. dönem ÖGG sınav sonuçları sınav yapıldıktan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak olup sınav sonuçları bu sayfadan öğrenilebilecektir.

Sınav sonuçlarını aşağıda yer alan bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Editör: TE Bilisim