Ali Demirel'in vefat haberinin duyulmasının ardından vatandaşlar Ali Demirel kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Olacak O Kadar ekibinde yer alan icra memuru, polis, garson gibi birçok farklı karaktere hayat veren sanatçı Muğla'nın Marmaris ilçesinde hayatını kaybetti. Sanatçının hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından araştırmalar sıklaştı. Peki, Oyuncu Ali Demirel kimdir, nereli? Ali Demirel neden öldü, hastalığı neydi? İşte biyografisi ve hayatı…

OYUNCU ALİ DEMİREL KİMDİR, NERELİ?

Ali Demirel (d.13 Mart 1944, İstanbul) Türk tiyatro ve sinema sanatçısı. 1944 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, sinemada birçok projede, polis, icra memuru, garson gibi karakterleri canlandırmış bir isimdir. Daha sonra TV’de yayınlanan “Olacak O Kadar” adlı komedi programı ile tanındı.

ALİ DEMİREL NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Marmaris'te yaşadığı evde fenalaşan sinema ve tiyatro sanatçısı Ali Demirel, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Marmaris'te yalnız yaşayan sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Demirel, dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. İhbar üzerine eve gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Demirel'e, ileri derece zatürre teşhisi konuldu.

Böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunan Demirel, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Editör: TE Bilisim