TV'de ilk kez yayınlanan ve FOX TV'nine krana getirdiği Aşk Oluversin Gari oyuncu kadrosu, hikayesi ve çekim yeri hakkında bilgi edinmek isteyen seyirciler "Aşk Oluversin Gari oyuncuları kimler? Aşk Oluversin Gari konusu nedir ve nerede çekilmiştir?" sorularını araştırıyor. Sıcacık manzaralarla merak uyandıran filmin etkileyici hikayesine ve oyuncularının isimlerine haberimizden erişebilirsiniz. Peki, Aşk Oluversin Gari oyuncuları kimler? Aşk Oluversin Gari konusu nedir ve nerede çekilmiştir? İşte detaylar...

Aşk Oluversin Gari oyuncuları kimler?

Aşk Oluversin Gari filminin oyuncu kadrosu şöyle;

Birand Tunca,

Aslıhan Malbora,

Tuba Melis Türk,

Halil İbrahim Kurum,

Ali Rıza Tanyeli,

Kıvanç Baran Arslan,

Tuğçe Karabayır,

Suat Sungur,

Selehattin Taşdöğen,

Hilmi Erdem,

Orçun Kaplan,

Nilgün Karababa

Aşk Oluversin Gari konusu nedir ve nerede çekilmiştir?

Aşk Oluversin Gari filminde Güney, arkeolog olan genç bir adamdır.

Bir gün babası Salih'in tarihi bir alanda otel yapacağını öğrenen Güney otelin yapımını engellemek için Salihköy'e gider.

Otel yapımını durdurmak için çalışmalara başlayan Güney, bu sırada kendisi gibi otel yapımına karşı olan aktivist Derya ile tanışır. Oteli yapmaya kararlı olan Salih, bunun için her türlü usulsüzlüğü yapmaya hazırdır. Ancak onun işleri oğlu Güney'in Salihköy'e gittiğini öğrenmesiyle karışır. Köyde bir antik kent olduğundan şüphelenen ve bunun peşine düşen Güney, bu süreçte kendisini aşkın içinde bulur.

Aşk Oluversin Gari filminin nerede çekildiği hakkında bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

-Aşk Oluversin Gari nerede çekildi? Aşk Oluversin Gari filminin çekildiği köy nerede?

Editör: TE Bilisim