İngiltere Danimarka EURO 2020 full hd izle! İngiltere Danimarka maçı TRT 1 canlı izle! seçeneklerini ilgili vatandaşlar için haberimizde yer verdik. Finalde İtalya’nın rakibinin kim olacağı merakla beklenirken, turu, turnuvanın en pahalı takımı olan İngiltere mi yoksa sürpriz bir şekilde yarı finale kadar çıkan Danimarka mı geçecek bilinmiyor. İşte, İngiltere Danimarka EURO 2020 full hd izle! İngiltere Danimarka maçı TRT 1 canlı izle! Seçenekleri…

İNGİLTERE DANİMARKA EURO 2020 FULL HD İZLE!

EURO 2020 yarı finalinde bugün İngiltere ile Danimarka karşılaşıyor. Hollandalı hakem Danny Makkelie’nin yöneteceği İngiltere-Danimarka maçı bugün saat 22.00'da TRT 1 ve TRT 4K ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izlenebilecek.

İNGİLTERE DANİMARKA TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

İngiltere’nin başkenti Londra’da 90 bin seyirci kapasiteli Wembley Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada kimin galip geleceği ise merak konusu. Takımların sahada hangi oyuncularla mücadele edeceğiyle ilgili muhtemel 11’lere aşağıda yer verdik.

MUHTEMEL 11’LER

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Shaw, Phillips, Rice, Sancho (Saka), Mount, Sterling, Kane.

Danimarka: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Stryger, Hojbjerg, Delaney, Maehle, Braithwaite, Dolberg, Damsgaard.

Editör: TE Bilisim