La Casa De Papel yeni sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. Sezon hangi tarihte başlıyor? Soruları diziseverler tarafından merak konusu oldu. La Casa De Papel 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Alex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi La Casa De Papel'de 4 sezonu izleyenler yeni sezona kilitlendi. Netflix, dizinin 5. sezon tarihini ve fragmanını geçtiğimiz haftalarda izleyici ile paylaştı. Peki, La Casa De Papel yeni sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. Sezon hangi tarihte başlıyor? İşte tüm detaylar...

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN?

La Casa De Papel 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Alex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi La Casa De Papel'de 4 sezonu izleyenler yeni sezona kilitlendi. Netflix, dizinin 5. sezon tarihini ve fragmanını geçtiğimiz haftalarda izleyici ile paylaştı.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

Dördüncü sezonda İspanya Merkez Bankası soygun planı mahvolan ekipten Nairobi, rehine Cesar Gandia tarafından öldürülmüş ve Profesör de Alicia Sierra tarafından yakalanmıştı.

La Casa De Papel 5. sezonun ilk kısmı 3 Eylül 2021 tarihinde ve 2. kısmı ise 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim