Tozkoparan İskender yeni sezon ne zaman başlıyor? TRT1 Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak?  Soruları diziseverler tarafından merak konusu oldu. TRT1'in ilk sezonuyla oldukça iyi bir çıkış yakalayan dizisi Tozkoparan İskender'in 2. sezonu için artık geri sayım başlamış durumda. Dizinin sevenleri, Mayıs ayında ilk sezon finalini gerçekleştirilen Tozkoparan İskender yeni sezon ne zaman başlıyor? TRT1 Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? ve hangi tarihte yayınlanacağını araştırıyor...

TOZKOPARAN İSKENDER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tozkoparan İskender, sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından yeni sezonu araştırılan diziler arasında yer aldı. Dizinin oyuncuları sete çıktı. Tozkoparan İskender'in yeni sezonuna Eylül ayının ikinci haftası başlaması öngörülüyor.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NEDİR?

Çocuk yaşlarda rekorlar kıran bir süper kahraman olan İskender günümüze geliyor. Yol arkadaşları Salih, Fikri ve Giovanni de İskender'le birlikte gelmiştir. 1313 yaşında olan İskender sıra dışı yetenekleri olan biridir. İskender'in amacı yaşadığı döneme geri dönmektir. İskender kendi dönemine dönmezse tarihin akışı değişecektir.

Editör: TE Bilisim