Şampiyonlar Ligi gruplar mücadelesi 14 Eylül Salı akşamı oynanan karşılaşmalarla başlamıştı. 15 Eylül Çarşamba akşamı ise temsilcimiz Beşiktaş da gruplarda ortaya koyacağı mücadeleye Alman ekiple yapacağı karşılaşmayla başlayacak. Beşiktaş sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek. Bu çerçevede futbol severler ve özellikle Beşiktaş taraftarları Google ile çeşitli arama motorlarında mücadeleyi canlı takip edebilmek için aramalar yapmaya başladı. Böylece arama motorlarında mücadele trend oldu. Futbolseverler Beşiktaş maçını canlı izlemenin yollarını arıyor. Peki Beşiktaş Borussia Dortmund maçı canlı izle sorusunun yanıtı nedir? Beşiktaş – Borussia Dortmund maçı canlı izle, Beşiktaş maçı CBC Sport canlı… detaylar haberimizde…

BEŞİKTAŞ – BORUSSİA DORTMUND MAÇI CANLI İZLE, BEŞİKTAŞ MAÇI CBC SPORT CANLI

Beşiktaş Borussia Dortmund maçını kaçırmak izlemeyenler arama motorlarına adeta sarılmış durumda. Mücadelenin canlı olarak Exxen dijital platformundan yayınlanacağı bildirildi. Duruma alternatif arayanlar ise çareyi CBC Sport’ta buldu. Bu çerçevede CBC Sport aramaları trend oldu.

BEŞİKTAŞ - BORUSSİA DORTMUND MAÇINA İLİŞKİN NOTLAR

Vodafone Park'ta 19.45'te oynanacak Beşiktaş-Borussia Dortmund maçını İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. 

Beşiktaş-Borussia Dortmund muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro, Dahoud, Witsel, Bellingham, Reus, Haaland, Brandt

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK VAR

Devler Ligi’ne 3 yıllık aranın ardından yeniden dönen Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan, Umut Meraş, Domagoj Vida ve Alex Teixeira bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarında elenen Siyah-Beyazlı ekip, Avrupa Kupaları’nda oynadığı son 5 maçta 3 yenilgi, 1’er beraberlik ve galibiyet aldı.

DORTMUND 6 EKSİKLE GELDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bugün Beşiktaş ile karşılaşacak  Almanya’nın Borussia Dortmund takımı, dün İstanbul’a geldi. Almanya’nın Dortmund kentinden kalkan özel uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen kafile, buradan konaklayacağı otele geçti. Dortmund’da Emre Can, Reyna, Thorgan Hazard, Zagadou, Schulz ve Schmelzer, kadroda yer almadı. Öte yandan Dortmund’un sosyal medya hesabından “Merhaba Beşiktaş” mesajı paylaşıldı. Beşiktaş da bu mesaja, Almanca “Hoş geldiniz” şeklinde karşılık verdi.

Editör: TE Bilisim