Sokağın Çocukları yeni sezon hangi tarihte başlayacak? Sokağın Çocukları 4. Sezon ne zaman başlıyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. BluTV platformunda yayınlanan ve pek çok kişi tarafından merakla beklenen Sokağın Çocukları 4. sezon ne zaman sorusuna yanıt aranıyor. 3. sezon finali ile uzunca bir süredir sessizliğini koruyan dizi hakkında merak edilen Sokağın Çocukları yeni sezon hangi tarihte başlayacak? Sokağın Çocukları 4. Sezon ne zaman başlıyor? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik…

SOKAĞIN ÇOCUKLARI YENİ SEZON HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Netflix tarafından elde edilen birçok başarı sonrasında bazı platformlar bu yönde hareketlenme göstererek kendi yayınları içerisindeki dizilerle ön planda kalmaya çalıştı. Bunlar arasında gösterilen BluTV ise özel yapım diziler ile sık sık gündeme gelirken Şahsiyet ve Behzat Ç. ile büyük bir ilgi toplamayı başarmıştı.

SOKAĞIN ÇOCUKLARI 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aksiyon-Suç kategorisinde yer alan Sokağın Çocukları dizisinde sokaklarda büyümüş olan Murat ve arkadaşlarının hikayesi izleyenlerden tam not almayı başardı. Sıfır Bir dizisinden hemen sonra çekilen bu tarz diziler oldukça izleyiciyi kendi bünyesine çekerken Sokağın Çocukları dizisiyle tekrardan bu başarının yakalanması dikkat topladı.

Sokağın Çocukları dizisinin 4. sezonuna doğru gelecek olursak kulislerden gelen son iddialarda BluTV’nin bu yapım için onay aldığı belirtildi. 3. sezonunda reytinglerde oldukça büyük bir başarı elde eden Sokağın Çocukları 4. sezonunun ise ancak 2022 yılının ilk yarısında BluTV platformuna gelmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim