Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi alışılmışın dışında farklı bir hikayeyle izleyicinin dikkatini çekerken, dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Yargı dizisinde Avukat Ceylin'in kız kardeşi İnci'nin ölümü olayında cinayetten şüpheli Çınar karakteri de merak konusu. Genç oyuncunun meleketi, yaşı, boyu gibi birtakım kişisel bilgileri araştırılıyor. Yargı dizisi Çınar karakterini canlandıran Arda Ararat'ın hayatını merak edenler için "Yargı Çınar gerçek adı ne? Yargı Çınar kim, kaç yaşında, boyu kaç ve aslen nerelidir?" sorularının yanıtı haberde.

Yargı Çınar gerçek adı ne? Yargı Çınar kim, kaç yaşında, boyu kaç ve aslen nerelidir?

1999 yılının Nisan ayında İstanbul’da dünyaya gelen Arda Anarat Koç burcudur, boyu 1.75, kilosu ise 66’dır. İstanbul Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nden mezun olan oyuncu baba tarafından aslen Samsun, Bafra’lıdır.

Özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Şehzade Mehmed’in çocukluk yılları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Layla Şirin Ajans’a bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

2017 yılında Göçebe isimli sinema filminde Karan karakterini canlandırdı. En son 2019 yılında Tek Yürek isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Umut karakterini canlandırmıştır.

ARDA ANARAT DİZİLERİ

Çukur (Efe) 2018
Diriliş 2016
Galip Derviş 2014
Çınar 2013
Diriliş 2014 – Dündar
Cesur Hemşire 2013
Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Mehmet) 2012.

Editör: TE Bilisim