Anadolu Üniversitesi formasyon başvuru nasıl yapılır? Formasyon başvuru nereden yapılır, kaç TL? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Pedagojik formasyon başvuru süreci pek çok öğretmen adayı tarafından yakından takip ediliyordu. Pedagojik formasyon sertifika programıyla ilgili duyurulardan biri Anadolu Üniversitesi'nden geldi. Üniversiteden yapılan son dakika açıklama sonrasında arama motorlarında Anadolu Üniversitesi formasyon başvuru nasıl yapılır? Formasyon başvuru nereden yapılır, kaç TL? işte tüm detaylar haberimizde…

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FORMASYON BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Üniversiteden yapılan açıklamada "Pedagojik formasyon sertifika programı için ön kayıt başvuruları 11.10.2021 (Pazartesi) tarihinde saat 09.00’da başlayıp, 12.10.2021 (Salı) tarihinde saat 23.59’a kadar çevrimiçi olarak https://pedagoji.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Tek bir öğretmenlik alanından başvuru yapılmak zorundadır." denildi.

Kesin kayıtlar 14.10.2021 tarihinde saat 09.00’da başlayacak ve saat 23.59’da sona erecektir. Kesin kayıtlar çevrimiçi olarak yapılacak ve belirtilen tarihlerde https://pedagoji.anadolu.edu.tr web sayfasından kayıt linki paylaşılacaktır.

FORMASYON BAŞVURU NEREDEN YAPILIR, KAÇ TL?

Kesin kayıt: Kesin kayıtlar 14.10.2021 tarihinde saat 09.00’da başlayacak ve saat 23.59’da sona erecektir. Kesin kayıtlar çevrimiçi olarak yapılacak ve belirtilen tarihlerde https://pedagoji.anadolu.edu.tr web sayfasından kayıt linki paylaşılacaktır. Posta, e-posta, faks, kargo vb. yollarla kayıt yapılmayacaktır. Kesin kayıtlar Tablo 2’deki başvuru ve kayıt takvimine uygun olarak yapılacaktır. Kesin kayıt için gereken belgeler sistem üzerinden (lisans mezuniyet belgesi/diploma, transkript belgesi, nüfus cüzdanı bilgileri, fotoğraf) otomatik olarak alınacaktır. Ödemeler kayıt esnasında online yapılacaktır.

Ücret: Programa kesin kayıt hakkı kazanan adayların ödeyeceği toplam kayıt ücreti KDV dahil 3970 TL’dir. Kayıt ücreti güz ve bahar dönemleri için iki taksit olarak tahsil edilecektir (I. taksit ücreti: 1985 TL, II. taksit ücreti: 1985 TL. Ödemeler kesit kayıt ve yedek kayıtlar sırasında online olarak verilen banka hesabına ödenebilecektir). Kesin kayıt yaptıran adayların kayıt ücretleri hiçbir biçimde iade edilmeyecektir.

Ücret muafiyeti: Şehit eş ve çocuklarından kayıt hakkı kazananlardan herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Editör: TE Bilisim