Dizide Han'ın psikiyatristi Yağmur ile görüştüğü sırada tanıştığı bir karakter olan Anıl'ın gerçek adı ve hayat hikayesi araştırılıyor. Masumlar Apartmanı Anıl karakterini Selim Can Yalçın canlandırıyor. Gülben'in saplantılı aşığı Anıl'ın hikayesi ve hastalığı da merak konusu. Peki, Masumlar Apartmanı Anıl kim, hikayesi ne? Masumlar Apartmanı Anıl'ın hastalığı ne, Anıl ne hastası? İşte detaylar..

Masumlar Apartmanı Anıl kim, hikayesi ne? Masumlar Apartmanı Anıl'ın hastalığı ne, Anıl ne hastası?

Dizide psikiyatrist Yağmur Hanım'ın Anıl hakkında “Sınırda Kişilik Bozukluğu” teşhisi koymuştu. Anıl'ın hastalığına ilişkin daha fazla detay ise yer almadı.

Masumlar Apartmanı Anıl karakterine hayat veren Selim Can Yalçın 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında tam burslu olarak mezun oldu. 60'ın üzerinde tiyatro oyununda yer aldı. 2002'den bu yana İ.B.B. Şehir Tiyatroları ve çeşitli tiyatrolarda oyuncu, yönetmen, besteci, eğitmen olarak çalışıyor. 2013 yılında "İşgal Laboratuvarı" adlı bağımsız, ticari olmayan bir yaratıcı oyunculuk ve hareket laboratuarı kurmuştur.

Selim Can Yalçın'ın aldığı ödüllerden bazıları: 2009 Leonce and Lena, Yılın oyun müziği: "Afife Jale Tiyatro Ödülleri"2014 Yuvaya Dönmek, Yılın oyun müziği: " Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri"

Editör: TE Bilisim