La Casa De Papel final bölümü ne zaman olacak? La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dijital platformdan izleyenleriyle buluşan dizi La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım fragmanı yayınlandı. Beş sezondur izleyenleriyle buluşan yapım hikayesini bu sezonla beraber sonlandıracak. Yayıncı kuruluşun açıklamasının ardından izleyenler konuyla alakalı olarak La Casa De Papel final bölümü ne zaman olacak? La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım ne zaman? soruları yanıt aramaya başladı. Fenomen dizinin sıkı takipçileri bu kapsamda detayları merak ediyor.

LA CASA DE PAPEL FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN OLACAK?

"Büyük final yaklaşıyor" başlığıyla yayınlanan 5. sezon son 5 bölüm fragmanı izleyicide heyecan yarattı. Merakla beklenen 5. sezon 2. kısım 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak. Popüler dizi, 5. sezon son 5 bölüm ile final yaparak izleyiciye veda edecek.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM NE ZAMAN?

La Casa De Papel 5. sezon 2. Kısım 3 Aralık'ta yayınlanacak. Yayıncı kuruluş Netflix'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle;

Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı.
Editör: TE Bilisim