Diziseverlere cumartesi akşamlarını iple çektirmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, senaryosu ve oyunculuğuyla adeta gönülleri fethetti. Ekranlara geldiği ilk günden beri büyük beğeni toplamayı başaran Gönül Dağı oyuncu kadrosunu da güçlendirdi. Bu kapsamda yeni karakter ve oyuncu transferleri yapıldı. Dizinin yeni sezonunda adı sıkça anılan Mezarcı İlyas senaryoya daha çok dahil olmaya başladı. Böylece Gönül Dağı 36. Bölümün 16 Ekim akşamı yayınlanmasıyla Mezarcı İlyas’ın kızı Asya da dizide boy gösterecek. Asya karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Buse Orcan kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı Asya kim, kimdir? Gönül Dağı Mezarcı İlyas kızı kim? Gönül Dağı Asya karakteri kimdir, kim canlandırıyor? Buse Orcan Gönül Dağı, Buse Orcan kimdir? İşte detaylar…

GÖNÜL DAĞI ASYA KİM, KİMDİR? GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KIZI KİM? GÖNÜL DAĞI ASYA KARAKTERİ KİMDİR, KİM CANLANDIRIYOR? BUSE ORCAN GÖNÜL DAĞI, BUSE ORCAN KİMDİR?

Diziye Mezarcı İlyas karakterinin kızı olarak dahil olan Buse Orcan Asya karakterine can verecek. Yeni gelişmeler henüz belli değilken Asya ile Ramazan’ın yollarının tesadüfen kesişeceği biliniyor.

Gönül Dağı dizisi ekibine dahil olacak olan Buse Orcan 19 yaşında. Başakşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencisidir. 2018 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey 2. Olan güzel oyuncu 2019 yılında da derece almıştır. Güzel oyuncu 1,77 metre boyundadır.

Editör: TE Bilisim