Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi yeni oyuncu transferiyle gündemde. diziyi yakından takip edenler karakter kadrosuna dahil olan ve fiziki olarak boy göstermeye başlayacak olan Mezarcı İlyas ve ailesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu kapsamda Mezarcı İlyas ve kızı Asya merak edilirken Google’da konu hakkında yoğun aramalar yapıldı. Gönül Dağı Asya, Mezarcı İlyas karakterleri trend oldu. Peki, Gönül Dağı yeni oyuncular kimler? Gönül Dağı dizisi yeni oyuncu transferi! Gönül Dağı yeni oyuncu kadrosu? Gönül Dağı Asya, Gönül Dağı Mezarcı İlyas… detaylar haberimizde…

GÖNÜL DAĞI YENİ OYUNCULAR KİMLER? GÖNÜL DAĞI DİZİSİ YENİ OYUNCU TRANSFERİ! GÖNÜL DAĞI YENİ OYUNCU KADROSU? GÖNÜL DAĞI ASYA, GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS…

Gönül Dağı dizisine 36. Bölüme birlikte Mezarcı İlyas karakteri fiziki olarak dahil olacak ve usta oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu can verecek.

Öte yandan Mezarcı İlyas’ın kızı Asya ise dizinin sevilen karakterlerinden Ramazan ile yolları kesişecek ve diziye dahil olmuş olacak. Gönül Dağı Asya karakterini Buse Orcan canlandıracak.

GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KİM, KİMDİR? GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KİM CANLANDIRIYOR? GÖNÜL DAĞI HALİL İBRAHİM KALAYCIOĞLU KİMDİR?

GÖNÜL DAĞI ASYA KİM, KİMDİR? GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KIZI KİM? GÖNÜL DAĞI ASYA KARAKTERİ KİMDİR, KİM CANLANDIRIYOR? BUSE ORCAN GÖNÜL DAĞI, BUSE ORCAN KİMDİR?

Editör: TE Bilisim