2022 karneler ne zaman basılacak? VBS 1. dönem ne zaman kapanacak? Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. 21 Ocak Cuma günü 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için ara tatile çıkacak olan öğrencilerin gündeminde e-Okul not girişleri var. Karnelerin verilmesine kısa süre kala öğrenciler notlarını merak ediyor. Konu hakkında gelişmeleri haberimizde derledik. Peki, 2022 karneler ne zaman basılacak? VBS 1. dönem ne zaman kapanacak? İşte merak edilen detaylar haberimizde…

2022 KARNELER NE ZAMAN BASILACAK?

Öğrencilere dinlenme ve eksikliklerini tamamlamak için fırsat veren yarıyıl tatili yaklaştı. Sömestr olarak bilinen tatile girerek bu yeni eğitim yılının ilk karnesini alacak. Karneler 21 Ocak Cuma günü alınacak, 15 tatil olarak bilinen sömestr tatili 6 Şubat tarihine kadar devam edecek.

e-Okul VBS sistemi, karnelerin verilmesinden birkaç gün önce kapanması ve karnelerin basılma günü hemen hemen aynı güne denk geldiği düşünülmektedir.

VBS 1. DÖNEM NE ZAMAN KAPANACAK?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından E-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan E-Okul ekranın kapanması ise artık mümkün gerçekleşmemektedir. Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır.

Editör: TE Bilisim